Aluksniesiem.lv ARHĪVS

"Prāta laboratorija" Apē aicina uz spēli Vaidavas dabas takas labiekārtošanai

 

2018. gada 14. marts 08:15

105

31.martā Apes Tautas namā plkst.18:00 pulcēsies komandas no tuvākiem un tālākiem pagastiem un novadiem, lai kopīgi ne tikai aizvadītu kārtējo erudīcijas spēli “Prāta laboratorija”, bet arī vāktu līdzekļus divu jaunu soliņu uzstādīšanai Vaidavas dabas takā Apē, informē Arita Zvejniece.

Komandas 2-5 dalībnieku sastāvā kā ierasts aicinām sūtīt pieteikumus pa e-pastu prata.laboratorija@gmail.com līdz 28.martam. Pieteikuma e-pastā jānorāda komandas nosaukums, pārstāvētā pilsēta vai pagasts, kā arī viena no dalībniekiem kontaktinformācija (tel. nr., e-pasta adrese). Arī šoreiz ielūdzam individuālus dalībniekus pieteikties spēlei Atvērtajā komandā.

Tāpat aicinām arī spēles atbalstītājus dāvāt pašdarinātas lietas, suvenīrus vai citas balviņas labākajām komandām. No sirds pateicamies tiem mājražotājiem, rokdarbniekiem, zemnieku saimniecībām, pašvaldībām, organizācijām un uzņēmumiem, kas nesavtīgi atvēlējuši savus darinājumus un ražojumus spēlētājiem.

Šīs sezonas laikā sadarbībā ar Alūksnes un Apes novada fondu ziedojumos kopumā esam savākuši jau 2085,5 eiro, iegādājot krēslus un tepiķi Zeltiņu baznīcai (350 eiro), rotaļlietas Vidagas pirmskolas grupām (376 eiro), būrus, smiltis un barību dzīvnieku mājai “Astes un ūsas” (568,5 eiro), pledus un spilvenus Opekalna baznīcai (307 eiro), Apes senioru klubam “Tandēms” dzijas un sadzīves priekšmetus (258 eiro) un Apes baznīcas draudzei dziesmu grāmatas (226 eiro). Katrs jūsu ziedojums dod iespēju aktīviem un darbīgiem cilvēkiem paveikt ko labu sabiedrības labā. Atbalstīt labos darbus iespējams arī citiem interesentiem, ziedojot naudu ar pārskaitījumu Alūksnes un Apes novada fondam (konta numurs pieejams www.aanf.lv sadaļā “Ziedot”) ar norādi konkrētam mērķim vai “Prata laboratorijas labajiem darbiem”.

Kategorijas