Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Aicina pieteikties tūrisma rallijam

Agita Bērziņa

2018. gada 24. marts 06:22

462

26.maijā norisināsies tūrisma rallijs "Vidzemes pieturu piedzīvojums". Ekipāžas var pieteikt līdz 18.maijam. Starta vieta - Raunas pilsdrupas, finiša vieta - Alūksnes Pilssala.

Aizraujošo auto orientēšanās sacensību jeb tūrisma rallija maršruts vīsies caur četriem skaistiem Vidzemes novadiem. Pasākuma laikā dalībnieki apmeklēs vietējos ražotājus, kultūras un dabas apskates objektus, kā arī iepazīs novados pieejamās atpūtas iespējas. Organizatori atklāj, ka viens no kontrolpunktiem būs arī bijusī PSRS kodolraķešu bāze Zeltiņos. Bijusī kodolraķešu bāze glabā daudzus noslēpumus vēl mūsdienās, tāpēc šeit būs īpaši interesants uzdevums ikvienam rallija dalībniekam!

Pasākumu organizē pasākumu aģentūra "Blueberry Travel" sadarbībā ar Alūksnes, Apes, Raunas un Smiltenes novadu atbalstu projekta "Vidzemes šosejas pieturas" ietvaros. Projekts izveidots starp četrām Vidzemes pašvaldībām - Raunas, Smiltenes, Apes un Alūksnes. Tā mērķis ir parādīt sabiedrībai šo novadu skaistumu, kultūrvēsturisko mantojumu un piedāvātās atpūtas iespējas.

Kategorijas