Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Pededzē gatavojas skolas jubilejai

Līga Vīksna

2018. gada 3. aprīlis 08:13

481

Pededzes pamatskola šovasar svinēs 80 gadu jubileju - 2018.gada 18.augustā pulksten 18.00 ikviens būs mīļi gaidīts svinībās skolas zālē.

“Pasākuma nosaukums būs “Skolas sola stāsts”. Atskatīsimies skolas vēsturē, būs svētku koncerts, dalīsimies atmiņās un būsim kopā ballē. Būs iespēja apskatīt skolu, Pasaku taku un Vēstures mirkļu pieturu, gaidāmi arī pārsteigumi pirms pasākuma. Skolas telpās ir pārcelts kādreizējais Pededzes muzejs, ko tagad saucam par skolas Vēstures mirkļu pieturu - ekspozīciju esam iekārtojuši un turpinām papildināt. Priecāsimies, ja kāds Vēstures mirkļu pieturai dāvās vēstures liecības par skolu - dažādus priekšmetus, atmiņu stāstus, lai ekspozīcija būtu vēl bagātīgāka,” stāsta Pededzes pamatskolas direktore Selga Bībere.

S.Bībere aicina ikvienu - absolventus, darbiniekus, pedagogus un ikvienu, kam ir saistība ar Pededzes skolu - dalīties atmiņu stāstos par skolā piedzīvoto. Tos gaidīs skolā pa pastu vai elektroniski (skola.pededze@aluksne.lv). No iesūtītajiem stāstiem taps kāds jauks pārsteigums.

Kategorijas