Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Nakts orientēšanās Liepnā - jau piekto gadu

31.martā jau piekto gadu Liepnā norisinājās Liepnas nakts orientēšanās pasākums. Šogad pasākums izcēlās ar īpaši garu distanci, kas pa spēkam bija tikai pašiem veiklākajiem.

Pasākumā piedalījās sešas komandas gan no Liepnas, gan Alūksnes un citām Latvijas vietām. Veiklākā komanda, kura trīs stundu laikā pieveica 24 kilometrus un savāca vislielāko punktu skaitu, bija komanda '”Gorkiji''. Otrās vietas ieguvēji - brašie puiši no komandas ''Alūksne'', kuri tikai pavisam nedaudz atpalika no pirmās vietas ieguvējiem. Godpilno trešo vietu ieguva kreatīvākā komanda ''Sikspārņi'', kuri ne tikai centīgi skrēja un vāca punktus, bet arī bija rūpīgi gatavojuši savus tērpus, lai skrējiens būtu vēl interesantāks.

Paldies arī pārējām komandām par piedalīšanos un uzdrīkstēšanos! Jāpiemin, ka mazākais kilometrāžas daudzums, ko noskrēja pati jaunākā komanda, bija 19 kilometri!

Paldies organizatoriem - Liepnas jauniešu saimei un Liepnas tautas namam par ieguldīto darbu pasākuma tapšanā un organizēšanā piecu gadu garumā! Paldies Aleksandrai par afišas izveidošanu un Vilnim Veļķerim, kas palīdzēja izveidot kvalitatīvākas kartes. Vislielākais paldies pasākuma atbalstītājiem – Alūksnes Bērnu un jauniešu centram, Alūksnes novada pašvaldībai, ''Alūksnes maizniekam'', ''SoulandSpirit candles'' un Unai Teterei-Teterovskai, kafejnīcai ''Pajumte'', klubam ''Cita Opera'', veikparkam ''WakeUp Balvi'', SIA ''Very berry'', Alūksnes muzejam, tirdzniecības centram ''Valleta'', veikalam ''Eži'', Balvu peldbaseinam, Liepnas pagasta pārvaldei, kas parūpējās par skaistām, lietderīgām un interesantām balvām pasākuma dalībniekiem! Paldies arī iedzīvotājiem par sapratni pasākuma laikā!

Organizatori domāja, ka šis būs pasākuma pēdējais gads, taču, ja atbalstītāju un dalībnieku aktivitāte būs tikpat liela kā līdz šim, tad tiek apsvērta doma par Liepnas nakts orientēšanās organizēšanu arī 2019.gadā.

Kategorijas