Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Prāta laboratorija aprīļa izskaņā noslēgs sezonu

Arita Zvejniece

2018. gada 19. aprīlis 08:17

176

30.aprīlī Apes Tautas nama mājīgajās telpās plkst.18:00 notiks “Prāta laboratorijas” septītā kārta, kas būs arī sezonas noslēdzošā spēle. Spēlē tiks noskaidroti ne tikai kārtas labākie, bet arī visas sezonas kopvērtējuma uzvarētāji. Šoreiz laborantiem un citiem interesentiem būs iespēja kļūt par akcijas “Alūksne – Latvijas virsotnē” atbalstītājiem, ziedojot naudu vides objekta izveidei Alūksnes centrā.

Vides objekts “Alūksne – Latvijas virsotnē” attēlos Latvijas kontūru ar visām tajā esošajām pilsētām. Katrs stabiņš apzīmēs pilsētas atrašanās vietu un pilsētas augstākā punkta atzīmi virs jūras līmeņa. Alūksne ir visaugstākā pilsēta Latvijā, atrodoties 217 metrus virs jūras līmeņa.

Komandas 2-5 dalībnieku sastāvā kā ierasts aicinām sūtīt pieteikumus pa e-pastu prata.laboratorija@gmail.com līdz 25.aprīlim. Pieteikuma e-pastā jānorāda komandas nosaukums, pārstāvētā pilsēta vai pagasts, kā arī viena no dalībniekiem kontaktinformācija (tel. nr., e-pasta adrese).

Tāpat aicinām arī spēles atbalstītājus dāvāt pašdarinātas lietas, suvenīrus vai citas balviņas labākajām komandām. No sirds pateicamies tiem mājražotājiem, rokdarbniekiem, zemnieku saimniecībām, pašvaldībām, organizācijām un uzņēmumiem, kas nesavtīgi atvēlējuši savus darinājumus un ražojumus spēlētājiem.

Šīs sezonas laikā sadarbībā ar Alūksnes un Apes novada fondu ziedojumos kopumā esam savākuši jau 2 479,5 eiro, iegādājot divus soliņus Vaidavas dabas takā Apē (412 eiro), krēslus un tepiķi Zeltiņu baznīcai (350 eiro), rotaļlietas Vidagas pirmskolas grupām (376 eiro), būrus, smiltis un barību dzīvnieku mājai “Astes un ūsas” (568,5 eiro), pledus un spilvenus Opekalna baznīcai (307 eiro), Apes senioru klubam “Tandēms” dzijas un sadzīves priekšmetus (258 eiro) un Apes baznīcas draudzei dziesmu grāmatas (226 eiro). Katrs jūsu ziedojums dod iespēju aktīviem un darbīgiem cilvēkiem paveikt ko labu sabiedrības labā. Atbalstīt labos darbus iespējams arī citiem interesentiem, ziedojot naudu ar pārskaitījumu Alūksnes un Apes novada fondam (konta numurs pieejams www.aanf.lv sadaļā “Ziedot”) ar norādi konkrētam mērķim vai “Prata laboratorijas labajiem darbiem”.

Kategorijas