Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Īpašs un pārdomāts Ģimeņu vakars

Alūksnes novada vidusskolā 10.martā norisinājās 9.klases ģimeņu vakars “Es esmu ierakstīts...”. Izvēloties šādu nosaukumu, aizdomājāmies, kur tad mēs katrs esam ierakstīts: dzimšanas apliecībā, bērnudārza grupiņas sarakstā, klases skolēnu sarakstā...
Svētku sagatavošanā tika iesaistīti visi, jo katrs no mums taču ierakstīts šajā klasē. Pasākuma vislielākais atbalstītājs bija mūsu klases audzinātāja Inese Krūmiņa. Laiks - tā gan mums visvairāk pietrūka, jo vislabākās idejas radās, tikai tuvojoties pašam vakaram. Mēs nenokārām degunus un steidzāmies idejas pārvērst realitātē. Līdz vakaram mums bija daudz darāmā, arī  dekorāciju veidošana, deju sagatavošana, dāvanu un ielūgumu izveide. Vakars bija patiešām īpašs, mīļš un pārdomāts. Katram klātesošajam šajā vakarā tika pasniegta dāvaniņa: skolotājiem pašdarinātie kalendāri ar viņu portretu multfilmu varoņu veidolā, vecākiem - pašdarinātās dāvanas mājturības stundās. Vakaram tika veidoti arī video, kas veltīti gan skolotājiem, gan vecākiem. Visus video veidoja Lonija Kalniņa, bet apgūt video veidošanas prasmes viņai palīdzēja Andris Voicišs. Kopā ar Andri visi video tapa divu vakaru laikā. Lai gan laika nebija daudz, tomēr mums izdevās neparasti skaists vakars, kas noslēdzās ar elegantu polonēzi - to mums iemācīja deju skolotāja Ilze Līviņa.
Mūsu vakara mērķis bija aizkustināt vecākus un skolotājus, un mums tas izdevās. Ģimeņu vakars “Es esmu ierakstīts...” nu ir ierakstīts mūsu ģimeņu vēstures lappusēs!

Kategorijas