Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Akvakultūras uzņēmums "Annas zivjaudzētava" plāno ieguldīt 150 000 eiro pārstrādes aprīkojumā

Leta

2018. gada 22. aprīlis 20:02

236

Akvakultūras uzņēmums "Annas zivjaudzētava" par 150 000 eiro plāno iegādāties akvakultūras produktu pārstrādes aprīkojumu, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Uzņēmuma izsludinājis iepirkumu konkursu par akvakultūras produktu pārstrādes aprīkojuma piegādi un uzstādīšanu. Investīciju projektu plānots realizēt līdz šā gada 31.augustam "Pūcēs", Annas pagastā, Alūksnes novadā, piesaistot finansējumu Eiropas Jūrlietu un Zivsaimniecības fonda (EJZF) pasākumā "Zvejas un akvakultūras produktu apstrāde".

Iepirkumam pievienotajā tehniskajā specifikācijā teikts, ka akvakultūras produktu pārstrādes aprīkojums nepieciešams saistībā ar kompānijas ieceri paplašināt pašreizējo zivju pārstrādes procesu.

Uzņēmums akvakultūras produktu pārstrādes telpās plāno uzstādīt dzīvo zivju anestēzijas iekārtu, svaigo zivju ķidāšanas iekārtu, zivju giljotīnu, zivju filetēšanas iekārtu, rokas iekārtu asaku izvilkšanai, iekārtu fileju porcionēšanai, vakuuma iepakošanas iekārtu, nerūsējošo tērauda galdu, ūdens konteinerus ar vāku un saldēšanas kameru lādi.

Pretendenti izsludinātajā iepirkumu konkursā var pieteikties līdz 18.maijam, plkst. 17.

Informācija “Firmas.lv” liecina, ka 2016.gadā "Annas zivjaudzētava" strādāja ar 43 261 eiro apgrozījumu un 45 690 eiro zaudējumiem.

"Annas zivjaudzētava" ir reģistrēta 2003.gadā un kompānijas pamatkapitāls ir 1,658 miljoni eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Kristaps Romanovs.

Kategorijas