Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Saņem goda nominācijas “Augsim Latvijai!”

 

2018. gada 27. aprīlis 08:04

341

Kultūras pilī “Ziemeļblāzma” norisinājās gadskārtējais pasākums – Goda nominācijas. Šādai nominācijai var tikt izvirzīts mazpulcēns, kas vismaz 5 gadus ir čakli rakstījis un aizstāvējis projektus, ko var apliecināt ar iegūtajiem sertifikātiem projektu forumos.

Šajā gadā Goda nominācijām izvirzīti tika 28 nominanti, kuri veiksmīgi aizstāvēja savus projektus un ieguva tiesības saņemt sudraba karotīti kā apbalvojumu. Nomināciju ieguva arī Alūksnes novada bērni - Roberts Mednis no 867. Ilzenes mazpulka, Kate Ceriņa no 867. Ilzenes mazpulka, Andra Ance Brūniņa no 867. Ilzenes mazpulka un Elīna Prindule no 29. Ziemeru mazpulka.

Nominācijas tika vērtētas divās grupās. Šī gada žūrijas sastāvs: Randa Ķeņģe – Latvijas Mazpulku padomes priekšsēdētāja, Ilze Jukņēviča – Latvijas Mazpulku atbildīgā sekretāre, Ilze Kļava – Latvijas Mazpulku padomes priekšsēdētājas vietniece, Austra Pavāre – Latvijas Mazpulku projektu koordinatore, Zane Šteinberga – Latvijas Mazpulku padome, Inese Āboltiņa – Mazpulku eksperte, Inga Lejiņa – Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs, Inita Krivašonoka - Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs, Gunta Janauska – Mazpulku eksperte un Sandra Eimane no Jauno Zemnieku kluba.

Kategorijas