Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Alūksnē notiks tradicionālās mini­futbola sacensības

Didzis Bauers

2018. gada 11. maijs 11:19

123

Nedēļas nogalē futbola draugiem būs iespēja gan piedalīties, gan just līdzi „Alūksnes pavasara” kausa izcīņai minifutbolā. Sacensības notiks 12.maijā Alūksnē, Pilssalas stadionā. Sacensību sākums - pulksten 10.00. Sacensības organizē un vada Alūksnes novada pašvaldība sadarbībā ar futbola sabiedrisko aktīvu.

Uz sacensībām tradicionāli tiek uzaicinātas komandas no Alūksnes, Gulbenes, Apes, Balvu, Viļakas un Smiltenes novadiem. Kopējais komandu skaits turnīrā ir ne vairāk kā astoņas. Komandas sastāvā var iekļaut spēlētājus, kuri dzimuši 2003.gadā un agrāk. Komanda uz turnīru var pieteikt 12 spēlētājus. Sacensības notiks atbilstoši minifutbola (7:7) noteikumiem, kurus precizēs pārstāvju sanāksmē. Spēļu kalendāru sacensību galvenais tiesnesis Igors Krūmiņš sastādīs pirms turnīra. Turnīra norises kārtība tiks noteikta atkarībā no komandu skaita. Paredzamais spēles laiks - 2x15 minūtes.

Pirmo trīs vietu ieguvējas komandas tiks apbalvotas ar kausiem. Sacensību organizatori var pasniegt arī pārsteiguma balvas, kas nav minētas nolikumā.

Kategorijas