Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Apes novadu pārstāvēs Vidzemes Uzņēmēju dienās

 

2018. gada 16. maijs 06:36

161

18.-19. maijā Valmieras kultūras centrā norisināsies Vidzemes Uzņēmēju dienas, kurās  piedalīsies arī Apes novada pašvaldība ar vairākiem uzņēmējiem, informē Apes novada pašvaldība.

Šogad Vidzemes uzņēmēju dienās Apes novadu pārstāvēs Dina Meistere ar gaļas izstrādājumiem un Anda Sutugova ar rokdarbiem. Un, kā ik katru gadu, arī šogad pašvaldība prezentēs SIA Very berry ar dabīgajām sulām, morsiem, sīrupiem un ogu našķiem, SIA TTR Company ar metāla izstrādājumu paraugiem, Aiva Zīle ar tērpu līniju “ZĪLE”, senlietu privātmuzeju “Fazāni” ar ekskursiju piedāvājumu, Z/S Kalnarušķi atpūtas kompleksa piedāvājumu, SIA Grūbe Hidro ar naktsmītņu un banketu piedāvājumu, kā arī Dinas Semjonovas floristikas izstrādājumus.

Mazajam Apes novadam Vidzemes Uzņēmēju dienas ir būtisks solis, lai iepazīstinātu apkārtējos novadus ar sniegtajām iespējām, pakalpojumiem tieši šeit, pierobežā. Tas, savukārt, uzņēmējiem ļauj atrast jaunus sadarbības virzienus un kolēģus.

Organizatori, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras Vidzemes nodaļa informē, ka Vidzemes Uzņēmēju dienu programmā plānotas izstādes, biznesa forumi, kā arī plaša kultūras programma un „Latvijas labums” aktivitātes. Piedaloties izstādē, uzņēmējiem ir iespēja ar savu produkciju un pakalpojumiem iepazīstināt vairākus tūkstošus reģiona, citu Latvijas novadu, kā arī ārvalstu viesus. Biznesa forumos uzzināt jaunumus par uzņēmējdarbībā aktuāliem jautājumiem, kā arī dibināt jaunus kontaktus, tiekoties ar citiem uzņēmējiem, valsts un pašvaldību amatpersonām.
 

Kategorijas