Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Karstais laiks nav par šķērsli pasākumiem sociālās aprūpes centrā „Alūksne’’

Ieva Pētersone

2018. gada 30. maijs 09:14

10414

29. maijs Alūksnē tāpat kā visā Latvijā bija gana svelmains, taču tas nebija par šķērsli diviem pasākumiem sociālās aprūpes centrā „Alūksne’’. Rīta pusē zālē tika svinēta mēneša gaviļnieku balle. Mēnesis bijis gana bagāts ar jubilāriem. Jānis Bluķis(85), Aijai Prindulei(74), dzimusi 1. maijā. Dailonis Driķis(69)Dmitrijeva Pelegaja(80), Gaida Jaške(80), Valentīna Krūmiņa(81), Aivars Kalns(66),Dzidra Macāne(83), Modris Purs( 78).

Pēc tam sekoja otrs pasākums kopā ar Alūksnes novada vidusskolas 4. klasi, tiesa, mazliet uz skumīgas nots jo šoreiz viņi atvadījās no klientiem. Divus gadus bērni, katru mēnesi brauca uz centru, lai iepriecinātu klientus ar lasīšanu priekšā, izdomājot aizvien jaunas, interesantas nodarbības. 29. Maijā vis gāja rotaļās. Sofija un Jēkabs rādija savas prasmes klavierspēlē. Līga ar vienu roku grieza ritentiņu.

Vislielākais paldies ir skolēnu klases audzinātājai Līgai Krūmiņai par sadarbību un ideju realizēšanu. Protams, ka neizpalika bez kopīgas maltītes. Šoreiz cienasts nāca no bērnu puses. Galdā tika likts rasols, sviestmaizes. Paldies Lauras mammai un ,,Kārumiņa’’ kolektīvam par garšīgo torti ,,Marienburga’’ Pasākums beidzās ar pateicības rakstu izsniegšanu par sadarbību audzinātājai un skolēniem. Tos izsniedza centra sociālā aprūpētāja Agra Andersone.

Paldies visiem par atbalstu! Lai skaistas un brīnumiem pilnas nākamās dienas!

Kategorijas