Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Ar spraigām cīņām atklāti Apes jaunie pludmales volejbola laukumi

Ar kuplu komandu skaitu (25) un spraigām cīņām tika atklāti Apes jaunie pludmales volejbola laukumi Apes novada atklātajā pludmales volejbola čempionātā.

Tika liets šampanietis un veiksmes vārdus vēlēja viena no šo laukumu projekta virzītājām Daiga Bojāre. Paldies jauniešu kluba”Sliedes”un  laukumu izveides galvenajai autorei Lienei Ābolkalnei.

 10 vīriešu komandas sacentās divās apakšgrupās, noskaidrojot divas labākās no katras grupas. Pirmajā pusfinālā tikās komanda “Princis”, kurā spēlēja Rinārs Teters ar Kristapu Bērziņu pret M/L- Rihards Mihailovs, Nauris Lepiks. Rezultāts 8:21; 19:21.

Otrajā pusfinālā komanda “Pūt un palaid”- Intars Dambis, Rihards Zvejnieks ar rezultātu 21:7; 21: 7 uzvarēja komandu A5, kurā spēlēja Agnis Bināns ar Elvi Binānu.

 Sacensībā par 3. vietu Rinārs ar Kristapu uzvarēja Agni ar Elvi-rezultāts 21:15; 21: 19.

Fināls bija tiešam fināla cienīgs un komandas pierādīja, ka šobrīd ir labākās Apes, Alūksnes novados. Meistarīgā spēle visus trīs setus virzījās punkts punktā un vienaldzīgus neatstāja skatītājus. Pirmajā setā ar 24:22 uzvar Intars Dambis ar Rihardu Zvejnieku, otrajā setā Rihards Mihailovs ar Nauri Lepiku revanšējas 21:15.

Kategorijas