Aluksniesiem.lv ARHĪVS

8778: Sagādāsim Ziemassvētku brīnumu!

2009. gada 8. decembris 08:50

857

Ir atkal pienācis skaistais Ziemassvētku un dāvināšanas laiks, tāpēc gribam aicināt sagādāt svētkus ne tikai sev un saviem mīļajiem, bet arī visiem tiem vientuļajiem sunīšiem un kaķiem, kas dzīvo Slokas dzīvnieku patversmē un cer, ka varbūt kādreiz viņus kāds ieraudzīs, iemīlēs un paņems pie sevis uz mājām. Patversmē dzīvo apmēram 50 suņi un 20 kaķi, kuri ļoti priecāsies, ja Ziemassvētkos arī par viņiem kāds atcerēsies un atvedīs dāvaniņu.

Kā dāvanas der jebkas, kas patversmei var būt noderīgs: suņu barība, suņiem domātie konservi, mantiņas, bļodiņas, kakla siksnas, kārumi, saitītes, kaķu barība, kaķiem domātie konservi, kaķu gultiņas, nagu asināmie un viss cits, kas ir paredzēts suņiem un kaķiem. Ja Jums mājās ir vecas segas, kuras vēlaties izmest, tad padomājiet par to, ka tās noteikti noderēs patversmē. Tās būs loti noderīgas kucēniem un suņiem ziemā. Dāvanai nav jābūt lielai, galvenais, lai tā nāk no sirds. Dāvanas varat nogādāt Slokas dzīvnieku patversmē Jums ērtā laikā, iepriekš sazinoties ar patversmes vadītāju Gintu (26134093).

Gan lielie, gan mazie dzīvnieku draugi tiek gaidīti Slokas dzīvnieku patversmē Jūrmalā (Slokā), Dzirnavu ielā 8. Paveiksim Ziemassvētku brīnumu, kopīgi sniedzot šo tik nepieciešamo atbalstu patversmei šajos grūtajos laikos!

Vairāk informāciju par Slokas patversmi Jūs varēsiet atrast mājas lapā http://www.slokaspatversme.lv/

Kategorijas