Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Uzvar jaunsargu volejbola turnīrā (labots)

Agita Auziņa

2009. gada 7. decembris 09:35

648

30.novembrī Vidzemes novada jaunsargi devās uz Priekuļiem, kur norisinājās pirmās Vidzemes novada  jaunsargu sacensības volejbolā. Turp devās arī Alūksnes, Apes un Liepnas jaunsargu bāzes skolas. Veiksme stāvēja līdzās Alūksnes komandai, kura 14 komandu konkurencē izcīnīja 1.vietu, savukārt Apes jaunsargiem - 3.vieta.

“Par savu audzēkņu panākumiem esmu ļoti priecīga. Kad devāmies uz sacensībām, uzstādījām mērķi - tikt pirmajā trijnieka. Sanāca pat labāk,” saka Alūksnes jaunsargu vienības instruktore Dzintra Andrejeva. Viņa atzīst, ka par puišu spējām ne mirkli nešaubījusies. Vēl pirms spēlēm, kad komandas iesildījušās, Dz.Andrejeva novērtējusi komandas un sapratusi, ka puse ir vāji sagatavojušās, bet ar otru pusi būs laba spēle. Nevar noliegt, ka alūksniešu veiksmes atslēga bija regulāri volejbola treniņi. Visi puiši ir aktīvi volejbolisti un apmeklē treniņus sporta skolā, kas gan nav saistīti ar jaunsardzes procesu.

Dz.Andrejeva atklāj, ka alūksnieši jaunsargu volejbola spēles gaidījuši jau vairākus gadus, tieši tāpēc prieks būt par pirmajiem godalgotajiem ir divtik liels. “Pērn norisinājās jaunsargu spēles futbolā, basketbolā, florbolā, bet volejbols vienmēr izpalika,” stāsta  viņa.

Kategorijas