Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Sociālās aprūpes centrā ,,Alūksne’’ jubilāru ballē piedalās arī ciemiņi no Krimuldas

Ieva Pētersone- teksts un foto

2018. gada 26. jūnijs 14:25

9452

Šodien sociālās aprūpes centrā ,,Alūksne’’ notika jūnijā dzimušo gaviļnieku balle. Tajā piedalījās arī negaidīti viesi Marija un Arnis
no Krimuldas. Marija iepazīstinot ar sevi klātesošajiem pastāstīja, ka viņas saknes ir Alūksne un domā atgriezties šajā skaistajā pilsētā.
Viesi sniedza arī nelielu koncertu, kurā tika dziedātas divas dziesmas arī Marijas sacerētajām. Pirmo reizi viesojoties centrā, kā paši teica, ne pēdējo, viņi uzdāvināja pašu gatavotas sirsniņas uz kurām bija lūgsna ,,Mūsu Tēvs’’ kā stiprinājumu katra sirdij.
Taču gaviļniekiem tas nebija vienīgais apsveikums-Ivaram Beķerim(68),Guntim Stilvem(65), Dzintāram Šulcam(65) tika pasniegti ziedi, šokolāde, reizē ar apsveikuma vārdiem no direktora pienākuma izpildītājas puses Baibas Meisteres. Par muzikālo pusi parūpējās Ilze Briediņa.  Piebilstams, ka pirmo reizi pie jubilāru galda apsēdās tikai kungi.
 

Bez nosauktajiem jubilāriem šajā mēnesī jaunu gadu slieksni sagaidīja Ņina Jegorova(87), Valentīns Kudrjavcevs(81), Olga Pētersone(85),Aina Vancāne(76). Arī šie jubilāri netika aizmirsti.
Pasākumu vadīja centra sociālā aprūpētāja Agra Andersone. Protams, ka neiztika bez maltītes -čaklo saimnieču sarūpētajām, dančiem, anekdotēm, kuras no savas atmiņu lādes vienu pēc otras vilka ārā Skaidrīte Aule(88).
Lai jauka nedēļa visiem!
 

Kategorijas