Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Iesaki pretendentus sabiedrības balvai “Gada alūksnietis 2018”

Līga Vīksna

2018. gada 6. jūlijs 09:34

2545

Gaidot Alūksnes pilsētas svētkus, ko svinēsim no 2. līdz 5.augustam, un portāla “Alūksniešiem.lv” 10 gadu jubileju, Alūksnes un Apes novadu laikraksts “Alūksnes Ziņas” un portāls “Alūksniešiem.lv” aicina arī šogad ikvienu piedalīties labo vārdu akcijā un ieteikt radošus, darbīgus alūksniešus, kuri būtu pelnījuši, lai viņiem teiktu paldies!

Iesakām un balsojam!


Svētki ir laiks, lai pamanītu šos īpašos cilvēkus. Turpinot laikraksta un portāla 2016.gadā sākto tradīciju, arī šogad Alūksnes pilsētas svētkos, kad mūsu portāls “Alūksniešiem.lv” svin dzimšanas dienu, vēlamies pasniegt īpašu sabiedrības balvu “Gada alūksnietis 2018” – stiklā atveidotu spalvaskātu, ko darinājis mākslinieks Ēro Rass no Cēsīm. To saņems viens cilvēks, kuru balvai nominēs portāla “Alūksniešiem.lv” lasītāji.


No 6. līdz 15.jūlijam aicinām ieteikt pretendentus balvai, rakstot komentārus pie šī raksta portālā “www.aluksniesiem.lv”. Jānorāda pretendenta vārds, uzvārds un pamatojums, kādēļ tieši viņam būtu jāsaka paldies. Līdz 15.jūlijam pretendentus var arī ieteikt, rakstot uz e-pastu “info@aluksneszinas.lv". Var arī ienākt “Alūksnes Ziņu” redakcijā un izstāstīt, kurš būtu šo balvu pelnījis, vai savu viedokli izteikt, zvanot uz redakciju pa tālruni 64307021.

Savukārt no 16. līdz 25.jūlijam aicināsim portālā balsot par ieteiktajiem pretendentiem (tad pretendentus ieteikt vairs nevarēs). Balsošanas aptauja būs izvietota portāla labajā malā, nevis vairs pie raksta. Balvu esam iecerējuši pasniegt 4.augusta vakarā Pilssalas estrādē pirms grupas “Refleksija” un dziedātāja Dona koncerta.

Paldies var būt tik dažāds!

Ieteiktajam pretendentam tie var būt gan Latvijas, gan pasaules līmeņa panākumi, kuri likuši Alūksnes vārdam spoži izskanēt; līdzcilvēka atbalsts kritiskā brīdī. Paldies var teikt par veiktajiem labiekārtošanas darbiem pilsētā, kultūras dzīves popularizēšanu, par ieguldījumu sporta aktivitāšu attīstībā, sportistu sagatavošanā vai pozitīvo attieksmi Alūksnes attīstībā un uzņēmējdarbības veicināšanā. Tāpat arī par ieguldīto darbu dažādās dzīves jomās, par mūža darbu, par neizsīkstošu enerģiju, par aktīvu līdzdalību, sabiedrisko darbu, pulciņu nodarbību, kultūras un atpūtas pasākumu popularizēšanu, par mūža ieguldījumu iedzīvotāju veselības aprūpē, par radošu darbu un godprātīgu, pozitīvu attieksmi, par sabiedrisko aktivitāti organizētajos pasākumos Alūksnē vai vēl ko citu. Paldies var būt tik dažāds!


Atklāj šo cilvēku vārdus un labos darbus, lai par viņiem uzzinām mēs visi! Paldies visiem, kuri aptaujā piedalījās iepriekšējos divos gados! Pateicoties jums, šī balva jau iegūla strūklaku meistara Alvita Grīvnieka un pediatres Ineses Priedītes rokās. Šovasar atkal ir mirklis, kad visi kopā varam kādam īpašam alūksnietim pateikt sirsnīgu paldies!

Kategorijas