Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Pieteikšanās Malēniešu valodas nometnei 2018

Svinot Latvijas valsts simtgadi, biedrība "Radošie malēnieši" organizē Malēniešu valodas nometni, kas notiks 2018.gada 11.un 12.augustā Māriņkalnā. Tajā aicināti piedalīties malēniešu izloksnes un tradīciju mācīties gribētāji, entuziasti un citi interesenti bez vecuma ierobežojuma. Vecāki var droši ņemt līdzi bērnus, jo bērniem tiks organizētas atsevišķas aktivitātes!

Nometnē lekcijas un radošos uzdevumus kā pieaugušajiem, tā bērniem pasniegs gan malēniešu izloksnes pratēji, gan arī malēniešu izloksnes, vēsturiskās un mūsdienu kultūras un dzīvesvides pētnieki. Nometnes laikā notiks arī pasaku iestudēšana malēniešu izloksnē un filmēšana, keramikas darbnīca, sadziedāšanās pie ugunskura, malēniešu sporta spēles, ekskursija Alūksnes novadā un citas aktivitātes.

Dalība nometnē ir bezmaksas. Piesakoties nometnei, dalībnieks apstiprina, ka varēs piedalīties nometnē abas dienas.
Nometnes dalībniekiem tiks nodrošināta ēdināšana, kā arī transports no Alūksnes pilsētas uz nometnes norises vietu un atpakaļ. Dalībniekiem, kuru dzīvesvieta atrodas ārpus Alūksnes un Apes novada, nepieciešamības gadījumā var tikt nodrošināta nakšņošana.

Vairāk par nometni lasiet šeit: https://maleniesi.wordpress.com/

Pieteikšanās līdz 27.jūlijam šeit: https://goo.gl/forms/baSPBr0i2Jre3BmA2

Kategorijas