Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Iesaki pretendentus sabiedrības balvai “Gada apenietis 2018”

Līga Vīksna

2018. gada 6. augusts 13:46

973

Gaidot Apes pilsētas svētkus, ko svinēsim no 24.līdz 26.augustam, un atzīmējot portāla “Alūksniešiem.lv” 10 gadu jubileju, Alūksnes un Apes novadu laikraksts “Alūksnes Ziņas” un portāls “Alūksniešiem.lv” aicina ikvienu piedalīties labo vārdu akcijā un ieteikt radošus, darbīgus apeniešus, kuri būtu pelnījuši, lai viņiem teiktu paldies!

Iesakām un balsojam
Svētki ir laiks, lai pamanītu šos īpašos cilvēkus. Turpinot laikraksta un portāla 2016.gadā sākto tradīciju, arī šogad Apes pilsētas svētkos vēlamies pasniegt īpašu sabiedrības balvu “Gada apenietis 2018” – stiklā atveidotu spalvaskātu, ko darinājis mākslinieks Ēro Rass no Cēsīm. To saņems viens cilvēks, kuru balvai nominēs portāla “Alūksniešiem.lv” lasītāji.

No 6. līdz 12.augustam aicinām ieteikt pretendentus balvai, rakstot komentārus pie šī raksta portālā “www.aluksniesiem.lv”. Jānorāda pretendenta vārds, uzvārds un pamatojums, kādēļ tieši viņam būtu jāsaka paldies. Līdz 12.augustam pretendentus var arī ieteikt, rakstot uz e-pastu: info@aluksneszinas.lv. Var arī ienākt “Alūksnes Ziņu” redakcijā un izstāstīt, kurš būtu šo balvu pelnījis, vai savu viedokli izteikt, zvanot uz redakciju: 64307021.
Savukārt no 13.līdz 19.augustam aicināsim portālā balsot par ieteiktajiem pretendentiem (tad pretendentus ieteikt vairs nevarēs). Balsošanas aptauja būs izvietota portāla labajā malā, nevis vairs pie raksta.

Paldies var būt tik dažāds!
Ieteiktajam pretendentam tie var būt gan Latvijas un pasaules mēroga panākumi, kuri likuši Apes  vārdam spoži izskanēt. Līdzcilvēka atbalsts kritiskā brīdī. Paldies var teikt par veiktajiem labiekārtošanas darbiem pilsētā, kultūras dzīves popularizēšanu, par ieguldījumu sporta aktivitāšu attīstībā, sportistu sagatavošanā vai pozitīvo attieksmi Apes attīstībā un uzņēmējdarbības veicināšanā. Varbūt par ieguldīto darbu dažādās dzīves jomās, par mūža darbu, par neizsīkstošu enerģiju, par aktīvu līdzdalību, sabiedrisko darbu, pulciņu nodarbību, kultūras un atpūtas pasākumu popularizēšanu, par mūža ieguldījumu iedzīvotāju veselības aprūpē. Par radošu darbu un godprātīgu, pozitīvu attieksmi. Par sabiedrisko aktivitāti organizētajos pasākumos Apē vai vēl kādu citu paldies, jo - paldies var būt tik dažāds!

Atklāj šo cilvēku vārdus un labos darbus, lai par viņiem uzzinām mēs visi! Paldies visiem, kuri aptaujā piedalījās iepriekšējos divos gados! Pateicoties jums, šī balva jau iegūla mūzikas pedagoģes  Sandras Oto un Apes pirmsskolas izglītības iestādes “Vāverīte” skolotājas Ivetas Ratsepas rokās. Šovasar atkal ir mirklis, kad visi kopā varam kādam īpašam apenietim pateikt sirsnīgu paldies!

Kategorijas