Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Aicina uz Melnupes attīrīšanu

Zeltiņu pagasts

2018. gada 15. augusts 07:00

205

Zeltiņu paasta pārvalde aicina uz Melnupes attīrīšanu no koku sanesumiem un bebru aizsprostiem. 18. augustā, pulksten 8.30. Pulcēšanās vieta Zeltiņos pie pašvaldības autoceļa  "Rožukalns - Ziemeļi".
Ir finansiāli atbalstīts Zeltiņu pagasta pārvaldes 2018.gada maijā Latvijas vides aizsardzības fondā iesniegtais projekta pieteikums “Plūdu apdraudējuma riska samazināšana Zeltiņu pagastā”. Melnupes attīrīšanai no koku sanesumiem un bebru aizsprostiem aicinām pagasta iedzīvotājus un dabas draugus 2018.gada 18.augustā uz talku.
Talkas dalībnieku pulcēšanās vieta un talkas sākuma punkts plkst.8.30 Zeltiņos pie pašvaldības autoceļa “Rožukalns- Ziemeļi” caurtekas uz Melnupes (Pāvulu tilts).
Talkas dalībniekiem uz talku ierasties darbam ūdenī piemērotā apģērbā un apavos, līdzi ņemot darbarīkus un instrumentus upes atbrīvošanai no kokiem un bebru aizsprostiem, kā arī pozitīvu noskaņojumu un darba prieku. Uzņēmēji aicināti uz talku ierasties ar savu tehniku, lai varētu izvilkt no upes sagāzušos kokus, kā arī iespēju robežās izvest izvāktos kokus. Zeltiņu pagasta pārvalde talkas dalībniekus nodrošinās ar darba cimdiem, kā arī piedāvās pārvaldē esošo talkai piemēroto inventāru un resursus. Talkas dalībniekiem pēc darba būs iespēja paēst speciāli talkai sagatavoto zupu.

Kategorijas