Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Liepnas nakts volejbols - līdz pulksten 4.30

Linda Līdaka

2018. gada 23. augusts 09:44

569

Piekto gadu norisinājās Liepnas jauniešu saimes un Liepnas tautas nama organizētais Liepnas nakts volejbola turnīrs. Šogad nakts bija silta, tāpēc gan spēlētāji, gan pasākuma skatītāji varēja pilnvērtīgi baudīt pasākumu. Turklāt apmeklētāju bija daudz, un tie palikuši līdz sacensību beigām – pulksten 4.30.

Kupls dalībnieku skaits
Pēc dalībnieku reģistrācijas norisinājās spēļu izloze, lai komandas sadalītu pa apakšgrupām. “Šogad uz laukumiem sacentās 33 komandas, kas bija ieradušās ne tikai no Alūksnes novada, bet arī no Balviem, Rekovas, Apes, Smiltenes, Cēsīm, Siguldas, Rīgas, Jūrmalas un Jelgavas. Komandas dalījās trijās grupās: sieviešu, vīriešu un jauktā. Tas nozīmē, ka pasākumā piedalījās 66 dalībnieki. Lielāka grupa, kā jau katru gadu, bija vīru konkurencē – 19 komandas. Liela bija konkurence arī jauktajā grupā - 10 komandas. Dāmu konkurencē bija 4 komandas, taču tas nebūt nenozīmēja, ka cīņa būtu bijusi vieglāka,” stāsta Liepnas jauniešu saimes dibinātāja un pasākuma aizsācēja Laura Virsniece.

Labākie no labākajiem
Spēlētāji spēlēja katrā apakšgrupā līdz divām uzvarām, ja zaudēja, komanda izstājās. Taču Liepnas nakts volejbolā visi bija uzvarētāji, jo spēles laikā ieguva ne tikai pieredzi un labu noskaņojumu, bet arī balvas, kuras bija sarūpējuši atbalstītāji. Katrs dalībnieks saņēma balvu no “WoodStudio” un “Klondaikas”.
Turnīrs ilga līdz pulksten 4.30, kad tika izspēlēti pēdējie fināli. Pirmās savu turnīru beidza dāmas, un 3.vietu ieguva komanda “Biznesklase” no Alūksnes, kuru pārstāvēja Ance Ozola un  Aleksandra Šabanova. 2.vietu izcīnīja “RIO” no Apes (Laura Jaunzeme, Ilze Sapune), bet uzvarēja “Dasvidanije” no Cēsīm (Demija Tijāre un Klaudija Tijāre).
Otrā turnīru noslēdza jaukto komandu grupa, kurā 3.vietu ieguva komanda “Čau” no Jaunlaicenes (Agris Puzulis un Evita Vēsma), 2.vietā - komanda “Abi 2” no Alūksnes (Jānis Andrejevs un Dzintra Andrejeva), bet par čempioniem kļuva komanda “Ape 2” no Apes, kuru pārstāvēja Ilze Sapuna un Rinārs Teters.
Turnīru noslēdza vīriešu grupa. 3.vietu ieguva komanda “Siena guba” no Alūksnes (Arvīds Sams, Agnis Bināns), 2.vietā - komanda “Liepna” (Aigars Sniedzāns, Gatis Krauja), bet 1.vietā - komanda “Printeris” no Alūksnes (Rihards Zvejnieks, Nauris Lepiks).

Paldies atbalstītājiem
“Paldies atbalstītājiem par balvām: “MoWorks”, “Klondaika”, “WoodStudio”, “Spēka pasaule”, “Pie zvejnieka” un “ZeroWakePark”, “Suflē”, kuģītim “Marienburga”, lauku tūrisma un atpūtas centram "Jaunsētas" un skaistumkopšanas salonam "Skaistuma darbnīca". Visi dalībnieki lepni varēja kāpt uz Liepnas puišu veidotā pjedestāla. Paldies Mairim Tokam un Artūram Indriķim par ieguldīto darbu un zemnieku saimniecībai “Klajalkšņi” par materiāliem. Paldies Liepnas pagasta pārvaldes vadītājai Ivetai Priedei, Liepnas tautas nama vadītājai Lienītei Trivolei un Alūksnes Kultūras centram! Pasākuma laikā darbojās arī klubs “Cita Opera”, kas lutināja ar gardiem ēdieniem un atspirdzinošiem dzērieniem. Mazākajiem dalībniekiem bija iespēja pavadīt laiku piepūšamajās atrakcijās, par to liels paldies Liepnas tautas namam.
Pasākuma laikā apgaismojumu un apskaņošanu nodrošināja DJ Ilmārs, bet skaistākos mirkļus iemūžināja Ieva Krukovska un Jolanta Beatrise Bukate. Paldies ABJC, Alūksnes novada pašvaldībai, “Alūksnes Ziņām”, “Citai Operai”, “Larisel”, “ID Star”, Initai Ķeselei, Aleksandrai Latkovskai un Mārai Baranovskai. Liepnas pagasta pārvaldei, Liepnas tautas namam un galvenajam tiesnesim Andrim Spirkam. Protams, arī visiem pārējiem, kas pielika roku pasākuma tapšanā! Esam neizsakāmi pateicīgi un priecīgi, ka apkārt mums ir tik daudz jauku un atsaucīgu cilvēku! Palīdzot augt cits citam, mēs palīdzam augt paši sev, tāpēc veidosim vidi sev apkārt labāku kopā! Paldies par piedalīšanos un tiekamies “Liepnas nakts volejbola turnīrā 2019”!” saka L.Virsniece.

Kategorijas