Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Malienas pamatskolai – 145

Līga Vīksna

2018. gada 25. augusts 09:17

867

Malienas pamatskola 25.augustā, svin lielus un skaistus svētkus – 145 gadu jubileju “Meitenei no manas klases”. Sirmā skola ciemos gaidīs ikvienu absolventu, kādreizējo darbinieku un viesi.

Gaidīs ikvienu
Malienas pamatskolas direktore Ieva Baltā-Pilsētniece uzsver, ka svinību dalībnieku reģistrācija sāksies jau no pulksten 15.00 pie skolas. “Aicināti absolventi, kādreizējie darbinieki un viesi, lai nesteidzīgi aplūkotu skolu, kavētos atmiņās. Apskatei būs atvērtas visas telpas, varēs pārlapot fotoalbumus, dienasgrāmatas. Laiks atmiņām būs līdz pulksten 18.00, kad Malienas tautas namā sāksies jubilejas svinīgais pasākums “Meitenei no manas klases” romantiskās noskaņās. Tajā būs gan atskats pagātnē, gan ielūkosimies nākotnē. Pēc tam turpat tautas namā būs balle kopā ar Ēriku Gruzniņu un Santu Kasparsoni, joprojām būs atvērtas arī skolas telpas – interesenti varēs pulcēties un atmiņās dalīties arī tur,” stāsta I.Baltā-Pilsētniece. Koncerta režiju un scenāriju veido Malienas pamatskolas latviešu valodas un literatūras skolotāja Gunta Vancāne, uzstāsies Malienas pirmsskolas izglītības iestādes “Mazputniņš” audzēkņi, kā arī Malienas pamatskolas skolēni un absolventi.
“Skolas bijušie darbinieki ir saņēmuši ielūgumus, zvana uz skolu un interesējas par jubilejas norisi, labprāt kavējas atmiņās, sola ierasties. Ir jūtama aktivitāte, par ko – prieks! Jāuzteic skolas saimnieks Ilgvars Pepernieks, kurš ir daudz darījis, lai skolu sapostu, lai mums būtu labi padarīta darba sajūta un varētu svinēt svētkus. Tāpat arī paldies skolēniem, kuri iesaistās dažādos skolas darbos,” saka direktore.

Kategorijas