Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Šoruden Liepnas pasta nodaļa sāks darbu jaunās, klientiem draudzīgās telpās

Gundega Vārpa

2018. gada 10. septembris 14:40

332

Četras Latvijas Pasta Vidzemes reģiona nodaļas šoruden sāk darbu jaunās klientiem draudzīgās un mūsdienīgās telpās. Gulbenes novada Rankas pasta nodaļa savus klientus jaunās telpās apkalpo jau kopš 2018.gada 4.septembra, savukārt Alūksnes novada Liepnas pagasta, Lubānas un Gulbenes novada Galgauskas pagasta pasta nodaļas uz jaunām telpām pārcelsies oktobrī. Visās šajās nodaļās līdz ar jaunām telpām tiek atjaunots preču sortiments, kā arī izveidoti ērtāki un klientiem pieejamāki preses izdevumu un preču stendi. Nodaļu darbalaiks paliek nemainīgs – atbilstošs līdzšinējam pakalpojumu sniegšanas grafikam.

Nodrošinot klientiem un darbiniekiem piemērotāku un draudzīgāku vidi un apkalpošanu, Latvijas Pasts īsteno vairākus nodaļu darba uzlabošanas projektus. Viens no tiem ir pasta pakalpojumu sniegšana ērtākos un pieejamākos apstākļos, un tā ietvaros šoruden Vidzemē četras nodaļas sāk darbu jaunās telpās.

Alūksnes novada Liepnas pasta nodaļa darbu jaunā apkalpošanas vietā Liepziedi sāks 2.oktobrī. Jaunās telpas atrodas pagasta centrā, blakus pagasta pārvaldes ēkai, un ir ērti sasniedzamas gan ar kājām, gan sabiedrisko transportu, gan automašīnu. Nodaļā nodrošināta iekļuve jaunajiem vecākiem ar bērmu ratiņiem un cilvēkiem ar kustību ierobežojumiem. Nodaļa jaunajās telpās strādās atbilstoši līdzšinējam darbalaikam, taču tiks pārskatīts un atjaunināts nodaļas sortiments, veidojot to atraktīvāku un klientiem interesantāku.

Kategorijas