Aluksniesiem.lv ARHĪVS

LTRK aicina reģistrēties biznesa braucienam uz Tartu

Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) aicina pārtikas nozares uzņēmumus pieteikties biznesa braucienam uz Tartu Igaunijā, kā ietvaros būs iespēja piedalīties dažādās aktivitātēs ar mērķi veicināt uzņēmējdarbību un veidot noderīgu sadarbību ar kaimiņvalsti. Pasākums notiks 2. un 3.oktobrī.

Misijas laikā dalībniekiem būs iespēja apmeklēt izglītojošus seminārus, ko vadīs zinoši nozares eksperti, tostarp no Igaunijas vecākās un lielākās dzērienu ražotnes AS “A. Le Coq” , kuras pārstāvis skaidros biznesa veiksmes faktorus, ko vajadzētu zināt katram uzņēmējam. Tāpat pasākumu apmeklētāji varēs uzzināt jaunākās tendences mārketingā, kas būtiskas mazajiem ražotājiem augu un pārtikas rūpniecībā. 

Brauciena otrā diena būs veltīta tirgus īpatnību apzināšanai, kā arī jaunu kontaktu veidošanai kopā ar Igaunijas uzņēmumiem. Lai uzņēmēji labāk izprastu biznesa vidi kaimiņvalstī, notiks seminārs par kopīgajām un atšķirīgajām iezīmēm, dibinot un vadot uzņēmumu Latvijā un Igaunijā. Savukārt mājupceļā interesenti varēs apmeklēt kaimiņvalsts Dārzkopības pētījumu centru un veselības, dabas produktu kompetences centru.

Izbraukšana notiek 2.oktobrī plkst.10:00 ar autobusu no Rīgas (caur Valmieru), bet atgriešanās Rīgā – 3.oktobrī plkst. 12:00. Reģistrācija braucienam: https://ej.uz/_misija_Tartu. Visas aktivitātes ir bez maksas.

Kategorijas