Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Lāsts jeb negatīva programma. Kā no tās atbrīvoties?

Anna Bērziņa

2018. gada 24. septembris 20:49

218

Vispirms noskaidrosim, kas no ezoteriskā skatpunkta vispār saucams par lāstu. Izrādās, tā ir negatīva enerģija, kas var ietekmēt cilvēka dzīvi, pastiprinot visas problēmas un sarežģījumus, padarot panākumus grūti sasniedzamus un tamlīdzīgi traucējot laimīgi dzīvot.

Pat ja tev ir aizdomas, ka esi kļuvis par lāsta upuri, ir vismaz tikpat daudz veidu, kā pret to aizsargāties.

Pirmais solis lāsta novēršanai ir labi veidotas un strukturētas auras esamība. Tā spēj atgrūst negatīvo enerģiju, kas kaut kādā veidā varētu iekļūt tavā dzīvē un to ietekmēt.

Patiesībā viss esot saistīts ar vibrācijām. Jāsaprot, ka tad, ja esi pozitīvā situācijā un baudi labas emocijas, rodas noteikta tipa vibrācijas. Ja kāds mēģina uzlikt tev lāstu, tas izraisa pretējas vibrācijas, kas tomēr tevi neietekmē, jo tevi aptver pozitīvās vibrācijas.

Tāpēc kopumā vajadzētu sekot pozitīvam dzīvesveidam, lai neļautu savā dzīvē iekļūt negatīvai enerģētikai, lai kā to nesauktu un neraksturotu. Uzturies ko[ā ar cilvēkiem, kas tevi dara laimīgu, un radi situācijas, kas dzīvē ienes labas lietas.

Vienmēr būs arī lietas, par ko satrauksimies – darbs vai privātā dzīve, kas noskaņojumu var mainīt no laba uz bēdīgu.

Tas ir tikai dabiski, bet mūsu ziņā ir neļaut negatīvajām izjūtām ņemt virsroku. Lai to panāktu, katrā situācijā vajadzētu meklēt izeju vai vismaz gaismas stariņu, paskatīties uz problēmu no citas puses, lai neiegrimtu drūmās domās, tādējādi mazinot savu spēku un spējas pretoties negatīvai enerģētikai.

Cilvēka vājums ir pats lielākais “lāsta” spēks. Atsakies no vājuma un jutīsi starpību!

Avots: “Esotericblog”

Kategorijas