Aluksniesiem.lv ARHĪVS

TESTS. Izvēlies attēlu un uzzini, kāds būs tavs oktobris!

Anna Bērziņa

2018. gada 25. septembris 22:18

915

Rudens sākumā daudzi skumst pēc aizejošās vasaras. Bet septembris ir ļoti jauks mēnesis, kurā gaidāms daudz kas interesants. Ko tas nesīs, uzzini, izvēloties vienu no attēliem un lasot atbildes zemāk. Galvenais, ilgi nedomā, lai atbilde sasaucas ar tavu zemapziņu.
Lūk, ko nozīmē katrs no attēliem!


Pirmais attēls

Septembris atvērs jaunus ceļus un piedāvās nebijušas attīstības iespējas. Varēsi izbēgt no rudens skumjām, ja pārstāsi domāt par pagātni un ķersies pie tagadnes darbiem. Tiem, kuri pratīs kontrolēt savas emocijas, gaidāms reibinošs kāpiens pretī virsotnēm.
Septembrī daudzi atklās sevī jaunus talantus, gūs panākumus biznesā, kā arī veiksmīgi veidos karjeru.


Esi uzmanīgs, jo tik unikālu iespēju liktenis nedāvā bieži. Seko līdzi pārmaiņām savā apkārtnē, lai izvēlētos pareizo ceļu uz laimi un labklājību.


Otrais attēls

Pirmais rudens mēnesis nesīs ne tikai labu noskaņojumu, bet arī jaunas iepazīšanās. Šajā mēnesī vientuļas sirdis spēs atrast otru pusīti. Lai mīlestība neietu ar līkumu, vari izmantot kādu mazu, pārbaudītu rituālu.


Ja tev jau ir attiecības, pavadiet kopā vairāk laika un atbalstiet viens otru.

Jaunas iepazīšanās būs saistītas ne tikai ar privāto dzīvi, bet arī darbu. Septembrī vieglāk atrast jaunus darbiniekus, investorus vai sponsorus, kā arī iepazīties ar interesantiem cilvēkiem. Neatsakies no komandējumiem un braucieniem, nenoslēdzies četrās sienās, lai nepalaistu garām tiešām nozīmīgas tikšanās.


Trešais attēls

Septembrī tev būs laiks pārdomām un vienatnei. Šajā laikā vērts padomāt par dzīvi, analizēt padarītos darbus un atrast veidu, kā novērst pieļautās kļūdas.


Miera periodā var atrast jaunus mērķus, atvadīties no pagātnes, lai atrastu ceļu uz jaunu, laimīgu nākotni. Izdarīt secinājumus no dzīves mācībām un pārdomāt tālāko stratēģiju var nesteidzīgās pastaigās parkā vai pilsētas klusākajās ieliņās.


Nav izslēgts, ka daudziem gribēsies apciemot kaimiņpilsētas, lai baudītu vienatni un jaunu vietu skaistumu.


Ceturtais attēls
Septembrī tev vērts parūpēties ne tikai par dvēseles līdzsvaru, bet arī par veselību. Rudens sākumā vari izmantot dabas veltes, lai veidotu ārstniecisku augu un ogu krājumus, nostiprinātu imunitāti.


Saaukstēšanās profilaksei un ārstēšanai noderēs mežrozīšu, dzērveņu, brūkleņu novārījumu un dzērieni.Septembra sākumā ievākti ārstniecības augi palīdzēs novērst trauksmi un stresu, pildīs māju ar patīkamu vasaras aromātu.


Piektais attēls

Rudens sākums sola patīkamus pārsteigumus un negaidītus piedzīvojumus. Iespējamas pārmaiņas privātajā dzīvē: daudzi var atrast patiesu mīlestību, citiem parādīsies iespēja paplašināt ģimenes loku, piedāvājot roku un sirdi kādam īpašām cilvēkam. Nav izslēgts, ka pieteiksies mazulis.


Kopumā septembris būs lielisks laiks, kurā katrs varēs atrast kaut ko sirdij un dvēselei.


Sestais attēls

Septembris kļūs par jaunas dzīves sākumu, kas ļaus paplašināt tavu redzesloku. Nevairies no kursiem, mācībām, semināriem, jo jaunas zināšanas ne tikai ļaus atrast labu darbu, bet arī piedāvās iespēju iepazīties ar interesantiem cilvēkiem.


Esi atvērts pasaulei un visam jaunajam, lai pēc tam nebūtu iemesls nožēlot garām palaistas iespējas.


Daudziem būs jāizdara kāda izšķiroša izvēle, kas noteiks turpmāko dzīvi. Esi uzmanīgs, jo likteņa zīmes vienmēr norāda labāko ceļu un brīdina par briesmām. 

Avots: “Esotericblog”

Kategorijas