Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Septembra jubilāru balle sociālās aprūpes centrā „Alūksne’’

Teksts un foto: Ieva Pētersone

2018. gada 26. septembris 22:09

3674

Jubilāru balle atnāca lietaina un vēsa, taču tas nemazināja prieku gaviļniekiem un viesiem. Zāle silta, galdā saimnieču ceptās plātsmaizes un kafija.

Šajā mēnesī astoņi jubilāri ar bagātīgu gadu pūru, visdāsnākā šajā ziņā bija centra iemītniece Emma Ikkerte(95), viņai seko Marta Rozenberga(93), Klaudija Grīnberga(90), nedaudz atpaliek Imants Upmanis(87),Laima Musule(85), Valdis Osis(80), Imantam Ķeselim(79),pirmo reizi starp jubilāriem sēdēja mūsu jaunākais iemītnieks Māris Līviņš (55). Pie jubilāru galda sēdēja stiprākie- Marta, Imants un Māris.

Pasākumu ievadīja centra darbiniece Ināra Čerbikova. Sirsnīgus vārdus kā ceļa maizi nākamajiem gadiem teica direktora pienākuma izpildītāja Baiba Meistere. Viņa katram veltīja dzejas rindas, apsveica ar ziediem, un saldākai dzīvei klāt vēl iedeva šokolādi. Par muzikālo pusi pateicība Ilzei Briediņai, kura kopā ar dziedošo viesu grupu katram veltīja savu izvēlēto dziesmu, pēc tam dziedāja un priecājās visi, kad pēkšņi ieradās divas personas- Anniņa un Pēteris, un klātesošie bija liecinieki jautram muzikālam skečam. To kā saldo ēdienu bija sagatavojušas pašu darbinieces- Ilzīte un Aina. Kad bija gana dancojuši, baudījuši mielastu klientu padomes priekšsēdētāja Skaidrīte Aula(88) lika pasmieties par gana piparīgām anekdotēm.

Rudens aprūpes centrā ienācis ar prieku jo kā paši dzied- liku bēdu zem akmeņa, pāri gāju dziedādama!

Lai sokas!

Kategorijas