Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Tests. Izvēlies akmeni un uzzini, pēc kā šobrīd ilgojies!

Anna Bērziņa

2018. gada 27. septembris 19:12

1520

Paskaties uz sešiem akmeņiem, kurus redzi attēlā. Ilgi nedomājot, izvēlies vienu – to, kurš visvairāk iepatikās. Lūk, ko tas nozīmē!

Pirmais akmens

Pirmais akmens ir opalīts. Tu ilgojies pēc brīvības un dzīves prom no trokšņa un kņadas. Tu jūti nepieciešamību atslēgties un atrast pasauli, kurā tavas jūtas domas varētu brīvi uzlidot debesīs.


Otrais akmens

Otrais akmens ir malahīts. Tas liecina, ka pie apvāršņa jau redzamas pārmaiņas dzīvē. Daudzām pārmaiņām būs garīgs raksturs. Iespējamas pārmaiņas arī mīlas dzīvē.

 Trešais akmens

Trešais akmens – saules akmens. Ja to izvēlējies, tu esi liels optimists. Nākotne tev ir spilgta un koša. Nezaudē saulaino noskaņojumu!

Ceturtais akmens

Sarkankoka obsidiāns. Ja izvēlējies šo minerālu, zemapziņa cenšas tev pateikt, ka laiks atbrīvoties no veciem ieradumiem un radīt jaunu dzīvi. Atceries, kā tev paveicās un neļauj greizsirdībai ietekmēt tavu prātu un jūtas.


Piektais akmens

Piekto akmeni dēvē par balto tirkīzu jeb hovlītu. Ja tevi piesaistīja šis akmens, turi savu prātu atvērtu vēstījumiem no “citas pasaules”. Tie var būt mirušu tuvinieku un draugu ieteikumi. Pieraksti savus sapņus un seko tiem līdzi!


Sestais akmens

Pēdējais no akmeņiem ir Dalmācijas jašma. Akmens norāda, ka tu esi priecīgs cilvēks un līksmības mīļotājs. Tu meklē jaunus piedzīvojumus un viegli iegūsti jaunus draugus. Prieks var padarīt šo pasauli par labāku vietu.


Avots: "Mirror-Venus"

Kategorijas