Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Tests. Izvēlies attēlu un uzzini, kāds tev būs šis oktobris!

Anna Bērziņa

2018. gada 4. oktobris 20:40

560

Otrais rudens mēnesis ir laiks, kad apkopot pirmos rezultātus, veidot jaunus plānus un aktīvi sākt gatavoties Jaungada svinībām. Piedāvājam jauku attēlu testiņu, kas palīdzēs uzzināt, kas gaidams 2018. gada oktobrī!


Zīlēšana pēc bildītes ir lielisks veids, kā trenēt intuīciju. Eksperti zina, cik svarīgi ieklausīties savā iekšējā balsī, jo tā palīdz savlaicīgi atteikties no neveiksmīgiem mērķiem un novērst kļūdas.

Nesteidzies, uzmanīgi paskaties uz attēliem. Neizvēlies atbildi, balstoties uz loģiku. Atslābinies, iztēlojies sevi attēlotajā vietā, tad sapratīsi, kurš attēls der tieši tev.


1. Vientulība nav iemesls skumjām un melanholijai. Oktobrī tevi gaida jaunas iepazīšanās un interesantas tikšanās, svarīgi ticēt tam, ka tas notiks.


Pietiek atlaist situāciju, atrast jaunu aizraušanos un liktenis noteikti pasmaidīs pretī. Beidz skumt, sapurinies, lai sliktais garastāvoklis nesāktu piesaistīt neveiksmes.


Noticēt sev palīdzēs sportiskas aktivitātes vai kaut kā jauna apguve. Vientuļiem cilvēkiem palīdzēs meditācija par mīlestības piesaistīšanu.


2. Brīvo laiku velti tuvākiem un tālākiem ceļojumiem, tie aizpildīs brīvo laiku un ļaus atbrīvoties no skumjām.


Ja nav iespējas doties atvaļinājumā, pavadi brīvdienas dzimtajā pilsētā, izbaudot tās jaunumus un atklājot jaunas vietas.


Pat izbraukums uz kaimiņpilsētu var kļūt par lielisku laika pavadīšanas veidu. Kas zina, varbūt tieši tur satiksi cilvēku, kurš mainīs tavu dzīvi uz labo pusi.


Neatsakies no komandējuma un draugu piedāvājuma brīvdienās apmeklēt kādu viesu namu. Atpūta un pozitīvs noskaņojums īsinās ziemas sezonas tuvošanos.


3. Oktobris ir laiks izmēģināt kaut ko jaunu. Tu varētu iesaistīties kādos kursos, apgūt jaunu profesiju vai atrast vaļasprieku, kas nākotnē nesīs arī ienākumus.

Nav izslēgts, ka tev iepatiksies šūt vai adīt, radīt skaistas lietas, kuras būs visai pieprasītas. Kad tad, ja ne rudenī, iedvesmoties no dabas skaistuma un uzadīt siltus džemperus, šalles un cimdiņus košās krāsās! Radošās izpausmes palīdzēs atslābināties, uzlādēties ar enerģiju un attīstīt dabas dotos talantus.


4. Oktobrī laiks atstāt bijušo pagātnē. Kā daba katru gadu iziet augšanas, novīšanas un atjaunošanās ciklus, arī tava dzīve prasa pārmaiņas.


Viss, kas tev neļāva priecāties par dzīvi un attīstīties, apklājams ar baltu, tīru sniega segu.


Atrodi jaunu ceļu, kas ved uz skaistu nākotni. Pārmaiņas vajadzīgas visu laiku, citādi trūks stimulaattīstīties.


Mainot sevi, tu ļauj liktenim sniegt sev pasakainas dāvanas, ienest dzīvē jaunas iespējas un laimīgas nejaušības.


5. Tavā dzīvē pietrūkst košu krāsu un spilgtu iespaidu. Mēģini rast iedvesmu pašā dabā. Tu patiedomāties nevari, kādas pārmaiņas tas nesīs.


Paņem fotoaparātu, izdari pāris uzņēmumus un uzmanīgi tos apskati. Iedvesma, kas tevi apciemos, ļausaizmirst par sliktu noskaņojumu, un tu ķersies pie darba ar dubultu enerģiju.


Pārlādēšanās ar radoša spēka palīdzību nesīs daudz pozitīvu emociju, kas kļūs par laimīgas dzīves un jaunu sasniegumu pamatu.


6. Izvirzi mērķi vai sāc īstenot tās ieceres, kas iepriekš šķita neīstenojamas. Notici saviem spēkiem, un tu noteikti gūsi panākumus.
Atvieglo šo uzdevumu, izveidojot precīzu rīcības plānu, un tad soli pa solim ej pretī jaunām virsotnēm.


Esi uzmanīgs, jo Visumam patīk mērķtiecīgi cilvēki. Ceļā sastaptās zīmes palīdzēs kļūt veiksmīgam. 

Avots: “Tayni-Miro”


Kategorijas