Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Alūksne aicina pārbaudīt spēkus un izturību

Latvijas Pauerliftinga federācija

2018. gada 8. oktobris 13:26

99

13.oktobrī norisināsies Alūksnes novada čempionāts klasiskajā spiešanā guļus. Tas būs 17.Latvijas kausa posms. Cīņa par Latvijas kausu svara stieņa spiešanā guļus vēl joprojām turpinās. Lai arī vadībā ir “Gulbenes K.S.P.”, tomēr viņiem pavisam tuvu ir Bauskas atlēti, līdz ar to Alūksnē, iespējams, būs sagaidāmas īstas spēka atlētu cīņas.

Sacensības notiks Biedrības “Spēka Pasaule” telpās, Pils ielā 21a, Alūksnē. Dalībnieku svēršanās no pulksten 10.30 līdz 12.00, sacensību sākums - pulksten 12.30.
Sacensību mērķis ir spēka sporta veidu, svaru stieņa spiešanas guļus popularizācija Latvijā un Latvijas reģionos, kā arī Alūksnes novada čempionu noskaidrošana jauniešu, junioru, open vīru, veterānu (dažādu vecuma grupu) un sieviešu grupās. Sportisti no visas Latvijas tiek aicināti piedalīties šajās sacensībās, un jau laikus pieteikt savu dalību, un gatavoties sacensībām. Kā vienmēr gaidīti arī līdzjutēji! Ieeja – brīva. Komandu un individuālie pieteikumi izdarāmi līdz 10.oktobrim sistēmā piedalies.sp.lv.
Detalizētāka informācija par sacensību norisi, nolikums un citi noderīgi dokumenti ir pieejami Latvijas Pauerliftinga federācijas mājas lapā http://www.powerliftings.lv/.

Sacensības organizē biedrība “Spēka Pasaule” sadarbībā ar Alūksnes novada pašvaldību un Latvijas Pauerliftinga federāciju. Sacensības atbalsta interneta veikals sp.lv., Alūksnes novada dome, pasākumu līdzfinansē Izglītības un zinātnes ministrija.

Kategorijas