Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Apes novada uzņēmējiem, kuri nodarbojas ar piena un gaļas ražošanu novembrī divu dienu seminārs

Apes pašvaldība

2018. gada 10. oktobris 18:20

127

Pienācis rudens un projekta “Coop Local”  ietvaros sadarbībā ar pārrobežu partneriem no Igaunijas  turpinām bagātināt savu pieredzi un smelties jaunas idejas uzņēmējdarbības dažādošanai.  Tā no 7. līdz 8.novembrim aicinām Apes novada uzņēmējus, kuri nodarbojas ar piena un gaļas ražošanu un pārstrādi piedalīties divu dienu praktiskajā seminārā Igaunijā.

Šajās dienās plānots iepazīties ar igauņu pieredzi mājražošanas jomā, prasībām tirdzniecībai tirgos, organiskā piena ražošanā un pārstrādē. Būs lekcija par Skotu hailanderu liellopu, gaļas lopu audzēšanu, kā arī savstarpējo  sadarbību šajā jomā Igaunijas ietvaros. Savā pieredzē dalīsies kazu fermas saimnieki, uzzināsim arī par cūkgaļas pārstrādi no idejas –līdz ražošanai. Semināra ietvaros plānotas lekcijas un viesošanās saimniecībās. Sīkāka programma: šeit.

Ja esiet ieinteresēts šajās sfērās, un jau nodarbojies vai plānojat tajās darboties, gaidām jūsu pieteikšanos, pieredze solās būt interesanta!

Tā kā vietu skaits ir ierobežots, lūdzam pieteikt savu dalību  līdz 15.oktobrim, sazinoties ar uzņēmējdarbības speciālisti  Baibu Vadoni, mob.tel.  e-pasts: baiba.vadone@ape.lv, vai projektu vadītāju Daigu Bojāri, tel. 64307213 vai mob.tel.28690844, e-pasts: daiga.bojare@ape.lv.

Aktivitātes tiek organizētas INTERREG Igaunijas – Latvijas pārrobežu sadarbības programmas projekta Nr. Est-Lat14 “COOP Local” (“Pārrobežu sadarbības veicināšana vietējiem pārtikas produktu ražotājiem un amatniekiem pierobežā”) ietvaros.

Kategorijas