Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Jaunā Mēnesī veicami rituāli panākumiem un labklājībai. Izmēģini, ja nelīdzēs – neskādēs!

Anna Bērziņa

2018. gada 16. oktobris 20:24

3979

Mēnesim pieaugot, pieaug arī cilvēka enerģija, viņa vēlmes un iespējas, uzskata ezoteriķi. Tieši tāpēc veiksmes piesaistīšanas rituālus uzskata par visefektīvāko nakts spīdekļa enerģijas izmantošanas veidu.

Mēness enerģija var darboties ne tikai kā ārējais ienaidnieks, bet arī kā īsta svētība. Paaugstināta
Mēness aktivitāte, kas vērojama, mēness diska pieaugšanas period, spēj modināt slēptās spējas un ļaut cilvēkam noticēt sev. Tieši tāpēc rituāli veiksmes piesaistīšanai ir īpaši populāri starp cilvēkiem, kuri uzskata, ka zina, kā piesaistīt Mēness enerģiju un likt tai darboties savā labā.

Rituāls veiksmes piesaistīšanai
Šis rituāls neaizņems daudz laika. Vajadzīga vien ticība sev, vārda spēkam un savai nākotnes veiksmei, kā arī Mēness gaisma. Buramvārdus skaita vakarā, vēlams pirms gulētiešanas. Pieej pie loga, paskaties uz Mēnesi un saki šādus vārdus:

“Mēness dēli, Saules meitas, kā nevarat jūs viens bez otra, tā es bez veiksmes iztikt nevaru. Lai jau rīt kopā ar mani pamostas jauni spēki, cerība un veiksme. Es to saku, Mēness piepildīs.”

Pastāvi Mēness staros vairākas minūtes un liecies gulēt, nevienam nestāstot par šo rituālu. Nākamajā dienā jutīsi lielāku pārliecību par sevi, asu vēlēšanos mainīt dzīvi un jūtamu Augstāko spēku atbalstu.

Nebaidies pieņemt to, kas tev pienākas. Tavā pusē ir Mēness un veiksme. Ja vēlies, rituālu var atkārtot, galvenais nepārsniegt skaitli 5. Ar piecām atkārtošanas reizēm vajadzētu pietikt arī tiem, kuru dzīve līdzīga melnai neveiksmju sērijai.

Panākumu rituāls augošā Mēnesī
Buramvārdus skaita augošā Mēnesī, bet šoreiz rītausmā, kad parādās pirmie saules stari. Visu nepieciešamo sagatavo jau vakarā. Vajadzīgs liels trauks, vēlams – bļoda. Piecelies agri no rīta, nomazgājies bļodā ar tīru ūdeni un saki šādus vārdus:

“Kā ūdens līst, tā lai veiksme pār mani nolīst un paliek, nekad nebeidzas. Kā sacīts, tā būs. Āmen.”
Buramvārdus jāatkārto 12 reizes. Pēc tam noslauka seju ar baltu dvieli, izžāvē to un noslēpj slepenā vietā, neizņemot veselu mēnesi. Dvieli neviens nedrīkst aiztikt, tikai tu, tāpēc ka tagad ta sir tavs talismans, kas nesīs veiksmi un laimi tavai ģimenei. Pēc mēneša rituālu vēlams atkārtot.

Mēness buramvārdi sekmīgam iznākumam
Šis ir laika ziņā garākais no rituāliem. Tā veikšanai būs vajadzīga pacietība. Sagaida Jaunmēnesi. Pirmajā augoša mēness dienā sāk skaitīt buramvārdus, kurus pēc tam atkārto trīs naktis pēc kārtas.
Pēc tam nāksies atkal gaidīt, bet šoreiz Pilnmēnesi, un rituālu atkārto. Lai nesajauktu dienas, laikus iegādājies Mēness kalendāru un nosaki precīzu laiku rituāla veikšanai.

Pirmajā jauna mēness cikla dienā iededz sveci un noliek uz palodzes pie loga, pa kuru redzams Mēness.

Ja tādas iespējas nav un logs ir uz pretējo pusi, pietiks ar Mēness gaismu kā tādu. Pirmajā, otrajā un trešajā naktī skaita šādus buramvārdus:

“Debesīs neskaitāmi daudz zvaigžņu, jūrā tikpat daudz zivju. Lai arī manā dzīvē ir tik daudz veiksmes, ka to nevar ne izmērīt, ne saskaitīt. Lūdzu tevi, Nakts Spīdekli, dāvā man veiksmi laimīgai dzīvei. Pie tevis vēršos, uz tevi paļaujos. Izdari, kā es lūdzu!”

Kad pienāks Pilnmēness, uz palodzes jāuzliek tā pati svece un rituāls jāatkārto.

Avots: dailyhoro.ru

Kategorijas