Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Ar sacensībām Liepājas ostas kanālā noslēdzies pēdējais Latvijas čempionāta posms ūdens motosportā

Alūksnes ūdens motosporta kluba “NordOst” komanda, startējot pilnā sastāvā ar 8 pilotiem 6 laivu klasēs, tikai atpaliekot no uzvarētājas “Mēmeles sports” komandas par 7 punktiem, ieguva 2.vietu pēdējā Latvijas čempionāta posmā Liepājā. Lai arī komanda jau no 1.posma izvirzīja mērķi cīnīties par uzvaru kopvērtējumā sezonā, šoreiz jāsamierinās ar 2.vietu, esot pavisam tuvu līderim “Mēmeles sports”.

Pēdējā Liepājas posmā ”UPB kausa izcīņā’’ par uzvarētājiem savās laivu klasēs kļuva Roberts Minings /GT-30/, Kristers Musts /OSY-400/ ,Reinis Musts /O-250/.

2.vietas izcīnīja Edgars Špacs /S-550/, Gints Puriņš /RN-2000/, 3.vietas Nida Kilinskaite /GT-15/, Gints Rozenbergs /S-550/ un Monta Melzoba - 4.vieta /GT-30/.

Pavisam drīz Latvijas ūdens motosporta federācija apkopos sezonas kopvērtējuma individuālos rezultātus un cerams, ka kādā no laivu klasēm Alūksnes komandai būs čempions.

Šis posms patiešām bija ļoti aizrautīgs un dinamisks, sportisti un skatītāji varēja izbaudīt atvasaru un “Kurzemes rallija’’ atmosfēru.

Alūksnes komanda jau ir domās par nākošo sezonu, meklējot jaunus un perspektīvus jauniešus, kurus iesaistīt jauniešu sporta laivu klasēs. Tāpat nākošgad turpināsies apmācību pasākumi bērniem sadarbībā ar Alūksnes bērnu un jauniešu centru.

Kategorijas