Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Kādu rudens nogali mums sola zvaigznes? Astrologu prognozes

Anna Bērziņa

2018. gada 20. oktobris 20:29

579

Rudens pašā krāšņumā: kādam tas ir atklājumu un sasniegumu laiks, citam – miera un rāma dzīves tecējuma periods. Šodien pastāstīsim, kādus pārsteigumus vēl var gaidīt katra zodiaka zīme.

Auns
Auns ieguldīs daudz spēka un enerģijas savā mājā. Attiecībās ar partneri gribēsies skaistumu, uzmanību, mīlestību, bet pietrūks iedvesmas no pretējā dzimuma puses. Var paveikties iegūt papildu ienākumu avotu – nauda pati skries Auniem rokās!

Vērsis 
Vērši daudz laika veltīs savam biznesam. Nāktos uzmanīgi izturēties arī pret savu veselību, tāpēc nepārslogo sevi. Partneri būs prasīgāki nekā citkārt. Nevajag pārāk paļauties uz veiksmi, labāk visu ņemt savās rokās un neriskēt.

Dvīņi
Dvīņiem, kā parasti, gribēsies komunicēt. Bet pamatā ar tuviniekiem un draugiem. Pietrūks romantikas, jūtu svaiguma, uzmanības. Dvīņiem var uzrasties skauģi, kas izplatīs baumas. Cerēt uz laimīgu gadījumu nav vērts – tikai darbs un mērķtiecīga rīcība!

Vēzis
Vēzis rūpēsies par pašattīstību. Mājās gribēsies ko jaunu un radošu. Attiecībās ar bērniem un mīļoto cilvēku var parādīties sasteigti lēmumi un kategoriskas notis. Var darīt raizes senas slimības vai veci parādi. Var gadīties pārpratumi attiecībās vai pat šķiršanās.

Lauva
Lauvas zīmē dzimušie sajutīs vēlmi radīt, pat ja tam nepietiks spēka. Saskarsmē ar apkārtējiem Lauvas dos autoritatīvus padomus. Savās mājās, tieši pretēji, radīsies tieksme rīkoties, pat pretēji mājinieku iebildumiem. Nereaģē uz konkurentiem, viņi vienalga izrādīsies vājāki.

Jaunava
Jaunava zinās, kā skaisti un pareizi pārliecināt citus. Tuvinieki un arī citi apkārtējie cilvēki ieklausīsies viņas vārdos. Viss ritēs savu gaitu, reizēm pat ātrāk nekā iecerēts. Var gaidīt papildu ienākumus kādā ierastā lietā. Ģimenē viss stabili.

Svari
Svariem gribēsies uzposties, nopirkt kaut ko skaistu sev. Viņu vārdi būs ļoti pareizi, un tuvinieki var tajos ieklausīties un sākt rīkoties pareizi. Daudz emociju prasīs darbs. Svari būs ļoti aizņemti, ģimenei nebūs daudz laika.

Skorpions
Šī zīme darbosies pēc likuma “vīrs un vārds”. Skorpions būs lielā mērā atkarīgs no citiem, tāpēc negribēsies ne ar vienu kontaktēties. Labākais veids, kā atrisināt visas problēmas, Skorpionam būtu ceļojums uz kādu siltu, skaistu vietu, kur ir daudz zaļumu.

Strēlnieks
Strēlnieks sen ieplānojis visus rudens darbus – tam viņš veltījis daudz pārdomu. Strēlnieks negrib, lai kāds izjauktu viņa plānus un noteikumus. Šoruden viņš drīzāk ir filozofs pats priekš sevis.

Mežāzis
Mežāzis jutīs iekšēju protestu pret visu. Partnerattiecībās gaidīt stabilitāti nav vērts: Mežāzi ielenks daudzi pavirši pazīstami cilvēki, kas nomainīs viens otru. Toties darbā viņš jutīs iedvesmu.

Ūdensvīrs
Ūdensvīru daudzi apskaudīs, un viņš to jutīs, jo vienmēr emocionāli iesaistās notiekošajā. Lai norobežotos no skauģiem, var vienkārši doties nelielā braucienā un sakrāt spēkus stāvēt tam pāri. Profesionālajā darbībā gaidāmi daži sarežģījumi.

Zivis
Zivis emocionāli satrauks jaunas pazīšanās un attiecības. Bet, ja privātajā dzīvē viss ir stabili, daudz spēka prasīs bērni. Bet visas pārmaiņas ir uz labu. Var rasties radoša iedvesma. Darbā viss gludi, tomēr Zivīm gribētos lielākus ienākumus no pamatnodarbošanās.

Avots: “Esotericblog”

Kategorijas