Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Starpnovadu kausa izcīņā futbolā lauku skolām uzvar gaujienieši

Māris Stabiņš

2018. gada 23. oktobris 09:22

85

16. oktobrī Grundzāles pamatskolas sporta laukumā notika Starpnovadu sacensības futbolā lauku skolām.

Sacensību mērķis bija popularizēt futbolu vispārizglītojošajās skolās un noskaidrot labākās skolu komandas. Sacensības organizēja Grundzāles pamatskola sadarbībā ar Smiltenes novada izglītības pārvaldi.

Sacensībās piedalījās septiņas komandas. Vispirms divās apakšgrupās tika noskaidrotas četras labākās komandas, kas turpināja cīnīties par 1.-4.vietu. Pārējās komandas savā starpā sadalīja 5.-7. vietu.

Patiecoties stabilai un pārdomātai spēlei pirmo vietu un kausu izcīnīja Ojāra Vācieša Gaujienas pamatskola. Komandā spēlēja: Ričards Krauze , Jēkabs Kalniņš, Austris Kalniņš, Ginters Ķelps , Džeims Bukoveckis , Patriks Gavrilovs , Kristers Lārmanis.  Sporta skolotājs Juris Ozoliņš.

Otrajā vietā Blomes pamatskolas komanda. Tajā spēlēja Aldis Martinsons , Reinis Ērmanis, Lauris Kraukovskis , Niks Caucis , Dāvids Jāksons , Andis Zvirbulis , Ričards Āgaris un Rodrigo Ozols. Sporta skolotājs Juris Bērziņš.

Trešajā vietā Grundzāles pamatskolas pirmā komanda. Tajā spēlēja: Jānis Zvirbulis, Ronalds Kalniņš, Hanna Gabriela Ziemiņa , Toms Vilemsons, Ģirts Harkins , Renārs Kļaviņš, Līna Lapiņa un Agnija Kalēja. Sporta skolotājs Māris Stabiņš.

Tālākajās vietās ierindojās Variņu pamatskola, Palsmanes pamatskolas pirmā un otrā komanda un Grundzāles pamatskolas otrā komanda.  Īpaši gribas atzīmēt Palsmanes un Grundzāles otro komandu, kurās spēlēja gados jaunāki dalībnieki, cīņas sparu. Tas nozīmē  to ka šajās skolās būs, kas spēlē futbolu arī pēc pieciem gadiem. Ievērības cienīga bija Variņu un Grundzāles pamatskolas meiteņu Sanijas Reičelas Feldmanes un Hannas Gabrielas Ziemiņas spēle.

Galveno tiesnešu pienākumus ar labu atbildības sajūtu veica tiesnesis no Gaujienas pamatskolas Daniels Auziņš un tiesnesis no Grundzāles pamatskolas Ansis Vonda.

Paldies arī pārējiem komandu dalībniekiem, kas iesaistījās tiesnešu pienākumu veikšanā un vārtiem garām aizlidojošo bumbu padošanā vārtsargam.

Kategorijas