Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Pilnmēness atkal klāt! Ar ko tas īpašs 24. oktobrī?

Anna Bērziņa

2018. gada 24. oktobris 21:30

0

Pilnmēnesi uzskata par mēness cikla bīstamāko dienu. 24. oktobrī astrologi iesaka bruņoties ar mēness kalendāra padomiem, lai samazinātu risku un izvairītos no problēmām.

Pilnmēnesi bieži asociē ar tumsas spēkiem, raganām, burvestībām. Oktobrī tas varētu būt īpaši aktuāli, jo tuvojas Visu Svēto diena jeb Helovīns. Tomēr medaļai ir arī otra puse: Pilnmēness laikā enerģētika atjaunojas. Pilnmēness piedāvā iespēju piedzīvot apgaismības brīžus un mainīt dzīvi uz labo pusi.

Oktobra Pilnmēness īpatnības
Mēness atspoguļo Saules un planētu enerģētiku. 24. oktobrī Pilnmēness debitēs Auna zīmē, kas atspoguļos Urāna enerģētiku. Tieši tāpēc oktobra Pilnmēnesī astrologi prognozē uztraukumus un pārmaiņas. Saule, kas 24. datumā atradīsies pretī Urānam, koncentrēs šīs paŗmaiņas uz privāto dzīvi, karjeru un mīlestību.

Tai pašā laikā notiks Saturna un Veneras aspekts, kas neitralizēs nepastāvīgā un agresīvā Urāna negatīvo enerģētiku. Šīs astroloģiskās tendences sola pārmaiņas un pašapziņas pieaugumu.

Planētas, kas 24. oktobrī kopā ar Pilnmēnesi mūs ietekmēs, radīs gan problēmu sakopojumu, gan daudz veidu, kā tās atrisināt.

Urāna, Saturna un Pilnmēness aspekti var norādīt uz sāpīgajiem punktiem. Par laimi Saturns izgaismos problēmu risinājuma variantus, bet Auna vētrainais raksturs palīdzēs trāpīt tieši mērķī.

Galvenais – analizēt savu stāvokli, censties atrast vājās vietas un tās labot.

Astrologu ieteikumi 24. oktobrim
Pilnmēness periods būs garīga pacēluma laiks. Enerģijas kulminācija Auna zīmē labvēlīgi ietekmē domāšanu un dzīves enerģiju.

Piemērots laiks, lai izvirzītu jaunus mērķus un atrastu ceļu uz tiem. Bet nevajadzētu aizmirst, ka līdzīgu pacēlumu izjutīs visi. Nevajadzētu pārvērtēt savus spēkus. Laiku pa laikam jāapstājas vai pat vispār jāaprobežojas ar plānošanu, aktīvas darbības atliekot uz mierīgāku laiku.

Dzīvē vajadzētu ienest nedaudz harmonijas, garīguma un līdzsvarotības. Diena būs ļoti neviennozīmīga, enerģētiski jaudīga un pat biedējoša. Toties iekšēja harmonija palīdzēs uzlabot dzīvi.

Kāpēc oktobra Pilnmēness var būt bīstams
Pilnmēness saistīts ar iespējamu risku privātajā un darba jomā, bet tās būs tikai Mēness un planētu aspektu negatīvās ietekmes sekas.

24. oktobrī var nākties uzklausīt kritiku, izjust konfliktus, naudas zaudējumus, slinkumu, greizsirdību, stresu un avantūras. Auna un Pilnmēness kombinācija var veicināt nepareizus lēmumus.

Cilvēkus vadīs viņu ego, impulsi, cietsirdība un mērķtiecība.

Avots: “Brainum”

Kategorijas