Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Edītes Ezeriņas fotogrāfiju personālizstāde

Gints Skulte

2018. gada 29. oktobris 09:09

233

1.novembrī plkst. 17.30 Alūksnes Kultūras centrā tiks atklāta mākslinieces Edītes Ezeriņas personālizstāde “Fotogrāfija mani iedvesmo”.

Izstādē būs aplūkojamas 22 fotogrāfijas, kas atspoguļo māksliniecei vistuvākās tēmas – dabas mirkļus un dzīvnieku pasauli.

"Katra fotogrāfija, ko uzņemam ir daļa vēstures, bieži vien nozīmīgāka nekā mēs to novērtējam ikdienā. Tā ļauj šķetināt atmiņu kamolu raitāk un precīzāk, bez izskaistinājumiem, izdomājumiem un fantāzijām. Reāls laiks, reāls brīdis, reāls atspoguļojums! Pēc dabas būdama optimiste un uz dzīvi skatoties ar prieku un atvērtību, mīlot cilvēkus un labprāt izejot sabiedrībā, esmu atklājusi, ka man nepietiek tikai ar kontaktiem un darbošanos. Man jau no jaunības laikiem ir paticis skaistākos dzīves mirkļus tvert caur fotokameras aci un iepriecināt draugus, radus un darba kolēģus ar neaizmirstamām fotogrāfijām, pašai tās attīstot un kopējot. Fotografēšana man ir kā tāda zelta maliņa pelēkam ikdienas mākonim. Tā dod dzīvesprieku un sparu darboties, " par sevi un savu iedvesmas avotu stāsta Edīte Ezeriņa.

Plānots, ka izstāde būs aplūkojama līdz pat decembra beigām.
 
Ieeja bez maksas.

Kategorijas