Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Apbalvoti labākie Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes darbinieki

Loreta Jargane

2018. gada 3. decembris 15:58

921

30.novembrī Valmierā notika Valsts policijas 100.gadadienai veltīts pasākums, kura laikā tika godināti un apbalvoti labākie Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldē dienējošie darbinieki, informē  Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Mote..

“Šajā dienā mēs izsakām pateicību tiem, kuri atzinīgi veikuši savus dienesta pienākumus, pieminām tos kolēģus, kuri ir aizgājuši aizsaulē, un tos, kuri godam veikuši savu dienesta darbu un šobrīd devušies pelnītā atpūtā. Šajā laikā mēs atskatāmies uz notikušo un izdarīto, tajā pat laikā domājot par to, kas mūs sagaida. Policija ir pārmaiņu priekšā - nākamgad tiks ieviests jaunais transportlīdzekļu trafarējums, kā arī iespējams jauns formu dizains. Mēs esam gatavi pārmaiņām ne tikai vizuālā tēlā, bet arī būtībā. Kā teicis Rainis: “Pastāvēs, kas pārvērtīsies!”.
Vēlamies izteikt arī lielu pateicību sabiedrībai par sniegto atbalstu. Pateicamies, ka arvien vairāk cilvēku nav vienaldzīgi par apkārt notiekošo, jo, saņemot zvanus no iedzīvotājiem, ir izdevies novērst vairākas nelaimes,“ izsakās Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieks, pulkvedis Imants Mitrošenko.

Policijas dienas svinības sākās ar svētbrīdi Valmieras Sv. Sīmaņa evaņģēliski luteriskajā baznīcā. Pēc baznīcas apmeklējuma koncertzālē “Valmiera” tika vairāki pasniegti apbalvojumi. Par priekšzīmīgu dienesta pienākumu izpildi, augstu profesionalitāti, sasniegtajiem darba rezultātiem un sakarā ar Latvijas Valsts policijas 100.gadadienu, -

Ar Iekšlietu ministrijas Pateicību apbalvots:
Virsseržants Sergejs Andrejevs

Ar Iekšlietu ministrijas Goda rakstu apbalvots:
Kapteinis Viktors Cunskis

Ar Valsts policijas krūšu nozīmi “Par cītību policijā” apbalvots:
Kapteinis Raivis Podrezovs

Ar Valsts policijas Goda rakstu apbalvoti:
Kapteine Sanita Labozeviča
Seržants Toms Šneiders
Seržante Agija Ciemese

Ar Valsts policijas Pateicību apbalvoti:
Kapteinis Aleksejs Labozevičs
Leitnante Sabīne Baltā

Ar Jubilejas goda zīmi “Valsts policijai 100” apbalvoti:
Pulkvežleitnants Ilmārs Hamanis
Pulkvežleitnants Raivo Koemecs
Pulkvežleitnants Ivars Mednis
Majors Ingus Ritenis

Pasākuma laikā tika pasniegti arī tādi apbalvojumi kā III pakāpes “Kārtības policijas Nopelnu zīme”, II pakāpes “Kriminālpolicijas Goda zīme”. Tāpat tika izteiktas reģiona pateicības gan pašu darbiniekiem, gan arī sadarbības partneriem, kuri snieguši atbalstu Valsts policijai.

Svinīgo pasākumu vadīja Jānis Plāte, kā arī par svētku noskaņu gādāja duets Elīna Krastiņa un Māris Radziņš, un Valmieras mūzikas skolas koklētāju ansamblis “ACCORDA”.

Kategorijas