Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Palīdzībai pasniegta roka

Baiba Vahere

2018. gada 29. decembris 10:22

509

Smiltenes novada domes Izglītības pārvaldes vadītājai Guntai Grigorei šis Ziemassvētku laiks atnāca ar īpašu pārbaudījumu – 24.decembra rītā ugunsnelaimē smagi cieta viņas ģimenes māja Alūksnē, kur Grigoru ģimene piedzīvojusi daudz skaistu un dzimtai nozīmīgu brīžu.

Taču tieši tad, kad jūtamies visbezpalīdzīgākie, visvairāk sasilda līdzcilvēku sirdssiltums, atsaucība un labestība. To no visiem atbildīgajiem dienestiem, kā arī apkārtējiem cilvēkiem nelaimīgajā dienā piedzīvoja arī Grigores kundze. Viņa saka vissirsnīgāko paldies Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pulkvedim Intaram Zitānam, kurš, atrodoties kaimiņos, nekavējoties iesaistījās palīdzības sniegšanā.

“Paldies apkārtējo māju iedzīvotājiem, kuri izsauca operatīvos dienestus, un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Vidzemes reģiona brigādes Alūksnes daļas vīriem, kuri ar tik lielu pietāti izturējās pret manu īpašumu! Tāpat pateicos Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Alūksnes iecirkņa darbiniekiem un Neatliekas Medicīniskās palīdzības dienesta brigādei, kas 24.decembrī ieradās notikuma vietā un darīja visu iespējamo, lai palīdzētu!
Vissirsnīgākais paldies vietējiem iedzīvotajiem, kuri izturējās ar patiesu mīlestību un sapratni! Paldies Allai Vējiņai – Niedrītei, Ligitai Podziņai, Dainai Dubrei – Dobrei, kuras piezvanīja man un brālim, lai pavēstītu par notikušo. Palīdzīgu roku sniedza arī Aija Abula, Ligija Grase, Unda, Anda un Arvis Vīksnas.
Alūksne ir mana dzimtā pilsēta, kura vienmēr bijusi ļoti īpaša un mīļa. Tāpat kā tās cilvēki.
Neraugoties uz notikušo, varu būt laimīga, ka mums apkārt ir tik daudz labu cilvēku, kur strādā pēc labākās sirdsapziņas un joprojām pāri visam par augstāko vērtību uzskata – labestību, izpalīdzību un līdzjūtību.”

Kategorijas