Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Inese Vaidere aicina uz tikšanos!

Sandra Apine

2019. gada 23. janvāris 08:51

75

Gada pirmajā laikrakstā lasītājus aicinājām piedalīties konkursā “Iepazīsti Eiropas Parlamentu ar Inesei Vaideri!” un saņēmām lielu atsaucību – iesūtītas 20 vēstules ar pareizām atbildēm. Paldies visiem par dalību!
Nākampiektdien, 25. janvārī pulksten 14.30, Eiropas Parlamenta deputāte konkursa dalībniekus aicina uz tikšanos Alūksnes pilsētas bibliotēkā. Pateicamies bibliotēkas direktorei Ivetai Ozoliņai un kolektīvam par viesmīlīgo uzņemšanu vienmēr, kad rīkojam plašākus konkursus!

“I. Vaidere vispirms viesosies Ernsta Glika Alūksnes Valsts ģimnāzijā, bet pēc tam tiksies ar konkursa dalībniekiem, kuri laipni aicināti atnākt. Paredzēts deputātes stāstījums un neliela filmiņa par Eiropas Parlamentu (EP), noteikti sekos jautājumi un neformālas sarunas, savukārt noslēgumā notiks solītā galvenās balvas izloze. Proti, vienam no dalībniekiem būs iespēja doties izzinošā divu dienu ceļojumā uz Briseli pie EP deputātes I. Vaideres,” stāsta deputātes padomnieks Dāvis M. Daugavietis. Lūgums dalībniekiem uz iepriekšminēto e - pastu: malienaszinas@malienaszinas.lv atsūtīt arī savus tālruņa numurus, lai varam ar jums sazināties.

Kādi tad bija konkursa rezultāti? Dalībnieki bija vienisprātis, ka Eiropas Parlamenta deputātes I. Vaideres birojs Rīgā atrodas uz ielas, kas nodēvēta pirmā ārlietu ministra Meierovica vārdā; pēc teritorijas mazākā valsts Eiropas Savienībā ir Malta; savukārt apbalvojumu – Svētās karalienes Tamāras ordeni – I. Vaiderei piešķīrusi Gruzija.
Uz tikšanos!
Sandra Apine

Kategorijas