Aluksniesiem.lv ARHĪVS

“Alūksnes un Malienas Ziņas” pārcēlušās uz jaunām telpām

Līga Vīksna

2019. gada 31. janvāris 08:59

2815

Atgādinām, ka tagad katru darba dienu no pulksten 8.30 līdz 17.00 (pusdienlaiks no pulksten 13.00 līdz 13.30) gaidīsim jūs Rūpniecības ielā 7a (1. stāvs), kur varēsiet saņemt visus ierastos redakcijas pakalpojumus, satikt klātienē ikvienu no redakcijas darbiniekiem un aplūkot mūsu jaunās telpas.

Aicinām Alūksnes un Apes novadu laikraksta “Alūksnes un Malienas Ziņas” klientus – abonementus, lasītājus, reklāmdevējus un ikvienu sadarbības partneri – tagad meklēt mūs jaunajās telpās Alūksnē, Rūpniecības ielā 7a (ēka Rīgas un Rūpniecības ielu krustojumā).

Tā ir ēka, ko daudzi alūksnieši joprojām atminas kā kādreizējo meliorācijas pārvaldes administrācijas ēku vai vēlāk - motokluba “Ape” servisa ēku un autoveikalu. Šodien ēka piedzīvo pārvērtības un tajā rasta vieta, lai iekārtotu mūsdienīgas un ērtas pagaidu telpas laikraksta redakcijai, jo pēc laika atkal atgriezīsimies pilsētas centrā.

Šāds risinājums rasts, jo nevienas no esošajām redakciju telpām nevarēja pielāgot jaunā laikraksta redakcijas izvietošanai. Tomēr – lai neskumst tie, kuriem šķiet, ka telpas Rūpniecības ielā varbūt ir pārāk tālu, jo redakcijas darbinieks katru nedēļu būs sastopams arī pilsētas centrā!


Paldies SIA “Donita” un personīgi uzņēmuma valdes priekšsēdētājai Aelitai Zilgmei par atsaucību, sadarbību un rasto iespēju, lai “Alūksnes un Malienas Ziņas” divas reizes nedēļā savus klientus varētu pieņemt Alūksnes grāmatnīcas telpās Pils ielā 68 (1 stāvā). Alūksnes grāmatnīcas telpās redakcijas darbinieku varēs sastapt katru pirmdienu no pulksten 10.00 līdz 14.00 un katru trešdienu no pulksten 14.00 līdz 17.00.

Šajās dienās Alūksnes grāmatnīcas telpās jūs gaidīs redakcijas darbinieks, lai bez komisijas maksas noformētu laikraksta abonementu jums vēlamajam periodam, lai pieņemtu sludinājumus, tostarp sēru sludinājumus.


Abonēšana – klātienē vai attālināti
Pie ēkas varēsiet ērti novietot arī savu transportlīdzekli, kas varbūt šad un tad ir sagādājis grūtības, apmeklējot kādu no redakcijām pilsētas centrā.

Savukārt tiem, kuriem ērtāk ir redakcijas pakalpojumus veikt un noformēt elektroniski vai telefoniski, joprojām būs iespējams to izdarīt. Pieteikt sludinājumus un reklāmas, noformēt abonementu varēs pa tālruņiem: 26410083 un 64307020 vai e-pastiem: reklama@aluksneszinas.lv un reklama@
malienaszinas.lv. Sludinājumus var pieteikt arī internetā: www.307.lv. 
Konkursu atbildes gaidīsim pa tālruni: 64307062. Savukārt žurnālistus varēs sazvanīt pa tālruņiem: 64307063 un 26410083.
Atgādinām, ka abonēt laikrakstu joprojām iespējams arī mūsu portālā www.aluksniesiem.lv un www.abone.pasts.lv.
Jāuzsver, ka Pils ielā 27 (1. stāvā) paliks arī laikraksta "Alūksnes un Malienas Ziņas" pasta kaste, kuru joprojām varēs izmantot gan krustvārdu mīklu minētāji atbilžu iesūtīšanai, gan lasītāji  ierosinājumiem un jautājumiem redakcijai.

Kājām vai ar velosipēdu
Ziņa par redakcijas telpu pārcelšanu no pilsētas centra uz Rūpniecības ielu jau ir sasniegusi vairāku alūksniešu ausis. Patīkami pārsteidzošā kārtā ļoti daudzi to novērtē atzinīgi un saka, ka labprāt pastaigas pēc mēros ceļu pie mums arī uz Rūpniecības ielu 7a. Par to mums liels prieks, turklāt jāuzsver, ka pilsētas infrastruktūra šajā rajonā un līdz tam ir piemērota pastaigām, jo ir rekonstruēta gan Rūpniecības, gan Ganību, gan Rīgas iela, kā arī gājēju celiņi gar tām. Savukārt vasaras periodā pie mums uz Rūpniecības ielu varēsiet ērti atbraukt arī ar velosipēdu. Šādu izaicinājumu solās pieņemt arī daži redakcijas darbinieki, varbūt kādu reizi noliekot malā automašīnu un tās vietā izvēloties velosipēdu.

Četras reizes dienā – ar sabiedrisko transportu
Ja tomēr kādam šis pastaigu maršruts šķiet nedaudz par tālu, esam izzinājuši arī to, kāda ir Alūksnes pilsētas sabiedriskā transporta kustība, lai nokļūtu līdz redakcijas jaunajām telpām. Ērti izbraukāt arī ar sabiedrisko transportu – atbraukt, 20 minūšu laikā saņemt sev nepieciešamo pakalpojumu un aizbraukt atpakaļ. Tiesa, šajā gadījumā jārēķinās, ka viena brauciena maksa ir 0,60 eiro, bet, ja brauc abos virzienos, tad 1,20 eiro.
Ziemas periodā darba dienās, iekāpjot autobusā Alūksnes autoostā, uz redakcijas jaunajām telpām, izkāpjot pieturvietā “Tiesa” (Rīgas un Rūpniecības ielu krustojumā), var atbraukt četros dažādos laikos. No Alūksnes autoostas pilsētas maršruta autobuss atiet pulksten 8.21, pulksten 11.26, pulksten 13.11 un pulksten 16.36. Savukārt no pieturvietas “Tiesa” uz Alūksnes autoostu var aizbraukt pulksten 8.47, pulksten 11.52, pulksten 13.40 un pulksten 17.02. Jāuzsver, ka pieturvieta ir redakcijas jauno telpu ceļa galā – kājām jāpaiet būs vien pārdesmit metri un būsiet klāt!

Paldies katram!
Mums, redakcijas darbiniekiem, ir patiess prieks un gandarījums, ka jauno un apvienoto Alūksnes un Apes novadu laikrakstu “Alūksnes un Malienas Ziņas” izvēlējušies abonēt tik daudzi lasītāji, pārsniedzot mūsu optimistiskākās prognozes. Turklāt janvārī abonentu skaits turpina palielināties. Liels, liels paldies katram par to! Mūsu pienākums ir attaisnot šo uzticības kredītu un, lai to izdarītu vēl veiksmīgāk, nekā jau cenšamies, aicinām ikvienu, kurš to vēlas, izteikt gan uzslavas, gan kritiku par laikraksta saturu. Mums tas lieti noderēs, lai veidotu laikrakstu vēl saistošāku jums. Paldies visiem tiem, kuri to jau ir darījuši! Piemēram, uzklausot kritiku un ieteikumus, sludinājumu lapā līdzjūtību laukumos jau esam veikuši izmaiņas. Ieklausīsimies katrā paustajā viedoklī arī turpmāk.
Diskusijas raisa arī otrdienas laikraksta šā brīža lappušu skaits. Jāuzsver, ka jau šodien esam raduši iespēju otrdienas numuru izdot biezāku – nevis uz astoņām, bet uz 12 lappusēm. Abonētāju uzticībai pieaugot, strādāsim pie tā, lai otrdienas laikraksta numura lappušu skaits arī ikdienā būtu lielāks. Šobrīd jau ieplānoti vairāki otrdienas numuri ar papildu lappusēm. 
Gaidīsim jūs ciemos mūsu redakcijas jaunajās telpās Rūpniecības ielā 7a! Uz tikšanos – gan klātienē, gan laikraksta lappusēs!

Līga Vīksna

Kategorijas