Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Izsaki viedokli - aizpildi anketu par automazgātavas būvniecības ieceri Alūksnes novadā

Alūksnes novads

2019. gada 31. janvāris 09:14

450

Alūksnes novada pašvaldība aicina iedzīvotājus piedalīties publiskajā apspriešanā un izteikt viedokli par automazgātavas, Pils ielā 17B, Alūksnē, Alūksnes novadā būvniecības ieceri.
Pēc Alūksnes pilsētas teritorijas plānojuma vietā, kur paredzēta būvniecība, zemes gabala atļautais lietošanas veids ir publiskās apbūves teritorija, kas ir atbilstošs plānotajai iecerei. Zemes gabals atrodas Pils ielas malā, pie Bērzu un Pils ielu krustojuma un šobrīd to pilnībā aizņem zaļā zona.

Būvniecības ieceres ierosinātājs ir SIA “IMS RICHY”. Būvniecības ieceres informatīvie materiāli būs apskatāmi no 2019. gada 1. februāra līdz 1. martam Alūksnes novada Būvvaldes telpās (Alūksnes novada Sabiedrības centra ēkā, Dārza ielā 8A, 1. stāvā), Alūksnē, kā arī ar tiem var iepazīties pašvaldības mājas lapā www.aluksne.lv sadaļā Sabiedrība/Sabiedrības līdzdalība.

Būvniecības ieceres prezentācijas pasākums notiks 2019. gada 4. februārī no pulksten 13.00 līdz 14.00 Alūksnes Kultūras centra Mazajā zālē (Brūža ielā 7, Alūksnē).

Atsauksmes par būvniecības ieceri iesniedzamas līdz 2019. gada 1. marta plkst. 17.00 Būvvaldes telpās (Alūksnes novada Sabiedrības centra ēkā, Dārza ielā 8A, 1. stāvā), Alūksnē.

Aicinām iedzīvotājus viedokli par būvniecības ieceri izteikt, aizpildot aptaujas anketu, kas pieejama pašvaldības mājas lapā www.aluksne.lvsadaļā Sabiedrība/Sabiedrības līdzdalība. Tālrunis informācijai par publisko apspriešanu: 28338587.

Kategorijas