Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Noslēdza viedokļu pieņemšanu par Dižprojekta 2018 kandidātiem

Santa Harjo-Ozoliņa

2019. gada 5. februāris 11:19

124

Alūksnes lauku partnerība 01.02.2019. noslēdza viedokļu pieņemšanu par Dižprojekta 2018 kandidātiem. Paldies par aktivitāti un interesi!

Dišprojekta 2018 titulam Alūksnes lauku partnerība izvirza Jurija Marinova īstenoto LEADER projektu par Mobilās skatuves iegādi.

Esam saņēmuši un apkopojuši gan Facebook, gan e-pastu viedokļus. 25 iedzīvotāji atbalstīja Jurija Marinova projektu, 21 iedzīvotājs atbalstīja SIA "LINDEN" projektu un 16 iedzīvotāji atbalstīja SIA "Stick with us" projektu. 41 Facebook lietotājs ir atzīmējis ar "patīk" visu rakstu, līdz ar to noteikt precīzu izvēli nebija iespējams.

Paldies, projektu īstenotājiem par uzdrīkstēšanos un ieguldījumu mūsu teritorijas attīstībā! Mēs ar jums lepojamies! Iedzīvotāju atsaucība parāda, kad Jūs esat pamanīti un novērtēti!
Paldies, ikvienam, kas atbalsta mūsu uzņēmējus un izmanto lieliskos un kvalitatīvos pakalpojumus vai iegādājas Velouzlīmes un Branchess zīmola apģērbus!
Paldies, pašvaldībai, kura ir attīstījusi uzņēmējdarbības vidi, kas sniedz atbalstu uzņēmēju darbībai!

Aicināsim atbalstīt mūsu Dižprojekta 2018 kandidātu, balsojot sociālajos tīklos, līdz ko Latvijas Lauku forums būs to publicējis savā Facebook mājas lapā.

Kategorijas