Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Piedāvā dušas un veļas mazgāšanas pakalpojumus

Aivita Lizdika

2019. gada 9. februāris 16:54

381

Ar 1. februāri Mārkalnes pagasta iedzīvotājiem ir iespēja saņemt pagasta pārvaldes piedāvātus higiēnas pakalpojumus.

Mārkalnes pagasta pārvaldes vadītāja Daiga Vītola informē, ka, sākot ar nākamo mēnesi, mārkalnieši bijušajā pamatskolas ēkā varēs saņemt dušas un veļas mazgāšanas pakalpojumus. Šie pakalpojumi būs pieejami ikvienam pagasta iedzīvotājam, un tie būs par maksu. Pašlaik vēl tiek apspriests jautājums par to, kurās nedēļas dienās visērtāk šim pakalpojumu punktam būtu darboties.

“Pakalpojuma nodrošināšanai tiks izmantotas bijušās Mārkalnes pamatskolas telpas, kur jau savulaik bija ierīkota dušas telpa un veļas mazgātava, tādēļ papildu remonts nebija jāveic. Tāpat šeit jau bija minēto pakalpojumu sniegšanai nepieciešamās iekārtas, kas arī nebija jāiegādā no jauna, tādēļ pagasta pārvaldei arī papildu līdzekļi nebija jāiegulda. Mēs vēl joprojām gaidām, kad bijušās Mārkalnes pamatskolas telpas tiks apdzīvotas tā, lai tās neaizietu bojā, kad šeit darba vietu radīs kāda iestāde. Tikmēr, atsaucoties iedzīvotāju aicinājumam, varam piedāvāt dušas un veļas mazgāšanas pakalpojumu,” stāsta D. Vītola.

Pakalpojumu sniegšanas telpās strādās administratore, kura atnesto veļu ievietos tvertnē un veļas mašīnu gan ieslēgs, gan veļu pēc mazgāšanas izņems. Katram pašam līdzi jāņem vien savs veļas mazgāšanas līdzeklis. Veļa tiks mazgāta rindas kārtībā. Atkarībā no klientu skaita varēs plānot arī iepriekšēju pierakstīšanos, lai nav jāgaida rindā. Veļas žāvēšanas funkcija šim veļas automātam nav paredzēta, tādēļ tā jāizžauj gan katram pašam savās mājās.

Dušas telpā darbiniece ierādīs, kā ar to rīkoties un pēc katra apmeklējuma to sakops, lai var lietot nākamais klients.

Norēķināties par pakalpojuma saņemšanu būs iespējams pagasta pārvaldē. D. Vītola sola pēc klientu ierosinājumiem pakalpojumu sniegšanas kvalitāti, ja nepieciešams, pilnveidot.

Kategorijas