Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Karavīri sola sīvu cīņu

Sandra Apine

2019. gada 13. februāris 11:46

555

Turpinot pagājušajā gadā uzsākto tradīciju, arī šogad, 16. februārī, Alūksnē, ledus laukumā pie Ernsta Glika Alūksnes Valsts ģimnāzijas, notiks biedrības “Alūksnes karavīru klubs” organizētais hokeja turnīrs “Winter Classic”.

Turnīrā piedalīsies Alūksnes hokeja kluba komanda, “Alūksnes Karavīru kluba” hokeja komanda, Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) apvienotā hokeja komanda un Kanādas kontingenta hokeja komanda.

Biedrības “Alūksnes karavīru klubs” biedrs Ivars Skudra informē, ka svinīgā turnīra atklāšana būs pulksten 10.00, paredzētas uzrunas un svinīgais ripas iemetiens, savukārt jau pulksten 10.30 sāksies pirmā spēle. Apbalvošana paredzēta apmēram pulksten 14.00.
“Padomāts arī par līdzjutējiem - starp spēlēm būs veiklības un precizitātes uzdevumi ar skatītāju iesaistīšanos, tāpat varēs mieloties ar gardu zupu, sasildīties ar karstu tēju, kā arī, cerams, būs iespēja iegādāties kādu gardu našķi bufetē," stāsta I. Skudra un uzsver, ka turnīra īstenošana galvenokārt ir atkarīga no laika apstākļiem, tādēļ interesentiem ir jāseko līdzi informācijai laikrakstos un sociālajos tīklos.

“Winter Classic” (“Ziemas klasika”) nosaukums mums jau ir zināms kā Nacionālās hokeja līgas ikgadēja hokeja spēle, un šo ideju aizņēmies arī šo spēļu organizators – biedrība “Alūksnes karavīru klubs”. Jāatgādina, ka turnīrs notiek jau otrreiz, pērn februārī iepriekšminētās komandas uz viena ledus pulcējās pirmo reizi, šogad komandu sastāvu papildinājuši arī VUGD hokejisti.
Pagājušajā ziemā spraigā cīņā, kas sagādāja prieku ne tikai pašiem sportistiem, bet arī līdzjutējiem, uzvaru svinēja Kanādas karavīri, redzēsim - kā būs šogad.

“Aicinām visus novada iedzīvotājus un ciemiņus uz šiem hokeja svētkiem, cīņa par labākās komandas titulu solās būt sīva,” rosina
I. Skudra, piebilstot, ka šogad turnīru atbalsta arī vietējie uzņēmēji.

Kategorijas