Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Alūksnes policija lūdz (papildināts ar foto)

Līga Vīksna

2009. gada 6. novembris 11:44

3937

Trešdien, 4.novembrī Alūksnē, meža masīvā Siseņu priedes atrasts pakāries nenoskaidrots vīrietis. Alūksnes policijas iecirkņa darbinieki lūdz atsaukties iedzīvotājus, kuriem varētu būt jebkāda informācija, kas palīdzētu noskaidrot vīrieša personību.

“Līķa vecums ir aptuveni 25 līdz 30 gadi, augums: 1,60 līdz 1,65 metri, kalsnas miesas būves, mati īsi, tumšā krāsā. Līķim mugurā bija melnas zeķes, melni sporta tipa apavi bez šņorēm, melnas velveta tipa bikses, melns krekls, kuram virsū bija zils džemperis ar rāvējslēdzēju un melns sporta tipa džemperis ar rāvējslēdzēju un kapuci. Uz džempera baltiem burtiem rakstīts: “Every time for years live white Italiano”. Blakus atrasta smilšu krāsas cepure. Īpaša pazīme – uz kreisā pleca ir tumšas krāsas rombveida tetovējums. Līķis mežā atradies aptuveni mēnesi. Ir uzsākts kriminālprocess, nozīmēta tiesu medicīniskā ekspertīze,” stāsta Alūksnes policijas iecirkņa atbildīgā darbiniece par sadarbību ar presi Inese Paringa.

Viņa norāda, ka vīrieša līķi kokā pamanīja otrdienas pēcpusdienā bērni. Viņi uz ceļa apstādināja kādu alūksnieti, kuram izstāstīja par redzēto, bet vīrietis par to ziņoja policijai. “Otrdienas vakarā uz notikuma vietu izbrauca policijas darbinieki, bet, tā kā bija jau tumšs, neko neatrada. Trešdien, sadarbībā ar Kājnieku skolu, līķis tika atrasts, pārķemmējot lielu meža masīvu,” saka I.Paringa.

Viņa uzsver, ka vīrietis nav atradies Alūksnes policijas iecirkņa meklēšanā. “Pašlaik Alūksnes iecirkņa meklēšanā nav nevienas bezvēsts prombūtnē esošas personas, tādēļ lūdzam atsaukties ikvienu, kam ir kāda informācija, kas var palīdzēt noskaidrot šā vīrieša personību. Lūgums zvanīt pa tālruņiem: 64301400 vai 64301421. Varbūt kādam ir pazudis kāds radinieks, kaimiņš, bet policija par to nav informēta,” saka I.Paringa.

Kategorijas