Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Pasta pakalpojumi - tikai stundu dienā

Aivita Lizdika

2019. gada 1. marts 05:41

117

Zemā “Latvijas pasta” pakalpojumu pieprasījuma dēļ diemžēl arī Veclaicenes pagastā no 21. marta mainīs pasta nodaļas darbības modeli, darbalaiku un atrašanās vietu.

Turpmāk Veclaicenē visi pasta pakalpojumi katru darbdienu no pulksten 13.00 līdz 14.00 tiks nodrošināti pagastmājā, Kornetos, vai arī iedzīvotāji varēs izvēlēties tos saņemt pie pastnieka tieši savā dzīvesvietā.

“Tas darīts, ņemot vērā niecīgo pasta pakalpojumu pieprasījumu Veclaicenes pasta nodaļā, kas veido vidēji piecus pasta sūtījumus darbdienā un rada “Latvijas pastam” ikgadējos zaudējumus aptuveni 4000 eiro apmērā,” informē “Latvijas pasta” Ārējo komunikāciju vadības daļas vadītāja Gundega Vārpa. Viņa norāda - tāpat kā līdz šim, Veclaicenes pasta pakalpojumu sniegšanas vietā iedzīvotājiem būs pieejami visi pasta pakalpojumi un arī citi pakalpojumi, ko nodrošina “Latvijas pasts”. Ar pastnieka starpniecību veclaiceniešiem būs iespējams saņemt arī skaidras naudas izmaksu no PNS konta.

“Pašlaik “Latvijas pasts” veic reorganizāciju daudzās Alūksnes novada pasta nodaļās. Līdz šim pasta nodaļa Kornetos atradās privātā īpašumā. Ar 21. martu nodaļa pārceļas uz pagastmāju, kur būs ik dienu atvērta vienu stundu. Lai gan darba laiks ir saīsināts, man ir prieks, ka pakalpojumu pieejamība tiek nodrošināta. Tagad, atnākot uz pagastmāju, iedzīvotāji varēs apmeklēt bibliotēku, tautas namu, vēstures istabu, saņemt bāriņtiesas un sociālā darbinieka pakalpojumus,” saka Veclaicenes pagasta pārvaldes vadītāja Iveta Vārtukapteine.

Kategorijas