Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Paldies visiem!

Ilze Līviņa

2019. gada 28. februāris 21:03

142

Alūksnes novada vidusskola 2. februārī atzīmēja 80 gadu jubileju. Šajā īpašajā dienā tikās esošie un bijušie darbinieki, kolēģi no citām izglītības iestādēm, sadarbības partneri. Skolotāji un tehniskie darbinieki saņēma dažādas pateicības. Izglītības un zinātnes ministrijas “Atzinības rakstu” saņēma Silva Zariņa.

Alūksnes novada pašvaldības Izglītības pārvaldes apbalvojumu “Atzinības raksts” saņēma Līga Krūmiņa, Dace Alksne, Anita Stilve, Inese Kaulakane, Daiga Kozule, Inese Krūmiņa. Alūksnes novada pašvaldības apbalvojumu “Pateicība” saņēma Ilona Apsīte, Lāsma Baltiņa, Normunds Strupiņš, Rolands Holla, Janīna Petrova. Alūksnes novada pašvaldības apbalvojumu “Atzinība” saņēma Sanita Čibala, Lāsma Gibala, Inita Lāce, Inese Marķitāne, Igors Galancevs un Ilze Līviņa.

Paldies visiem, kuri sveica vidusskolas kolektīvu, paldies dažādu laika posmu absolventiem, kuri atrada laiku un sumināja skolu. Paldies skolotājām Inesei Krūmiņai un Esēnijai Lielbārdei, kuras kopā ar skolēniem sagatavoja priekšnesumus, bet īpašs paldies 10. klases skolēniem Lonijai Kalniņai un Aleksandram Mellītim par pasākuma vadīšanu. Liels prieks, ka pasākumā izskanēja mūsu skolēnu radošie darbi, uz kuriem mudināja skolotājas Inese Kaulakane un Daiga Kozule, kā arī skolas noformējums bija skolotāju Daces Alksnes, Initas Lāces kopdarbs ar skolēniem. Jubilejas bukletus gatavoja Daiga Kozule, Inese Kaulakane, Jeļena Graņicina un Rolands Holla. Video prezentācijas sagatavoja Sanita Čibala, Lāsma Gibala, Vadims Savkovs un Ņikita Laicāns. Paldies ikvienam gan par ikdienas pienākumu godprātīgu veikšanu, gan idejām un darbu skolas jubilejas pasākuma sagatavošanā un norisē.

Direktore Ilze Līviņa

Kategorijas