Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Alūksniešus aicina piedalīties “Biznesa naktī” un 24 stundu laikā radīt biznesa ideju

Elvijs Mičulis

2019. gada 6. marts 08:49

46

Katra jauna un veiksmīga sākuma pamatā ir ideja, arī veiksmīga uzņēmējdarbība sākas tieši no labas idejas, tāpēc Biznesa augstskolas Turība aicina drosmīgos un uzņēmīgos alūksniešus piedalīties biznesa ideju konkursā “Biznesa nakts” un 24 stundās likt pamatus savam biznesam.

„Biznesa nakts” ir biznesa ideju konkurss, kura ietvaros dalībnieku komandas 24 stundu laikā rada biznesa idejas plānu, kas vienlaikus būtu arī risinājums vienai no konkursa organizatoru piedāvātajai problēmsituācijai. Konkursa laikā būs iespējams ne tikai attīstīt savu ideju, gūstot vērtīgu pieredzi un konsultējoties ar pieredzējušiem uzņēmējiem, bet arī iegūt dažādas vērtīgas balvas. Galvenā balva 500 EUR prēmija no Swedbank.

Konkursa organizatore, Biznesa augstskolas Turība Uzņēmējdarbības vadības fakultātes dekāne Zane Driņķe, aicinot piedalīties konkursā, uzsver: “Ikviena ideja ir laba, pat, ja sākumā šķiet, ka tā neizdosies. Ir jāmēģina, jo neatlaidība un uzdrīkstēšanās ir panākumu atslēga mūsu sasniegumiem un veiksmīgai uzņēmējdarbībai. Jo vairāk ideju, jo lielāka iespēja uzvarēt! Lai gūtu panākumus, ir jāstrādā -  nekas nenotiks pats no sevis, un “Biznesa nakts” ir lieliska iespēja jaunam sākumam!”

Dalību konkursam var pieteikt līdz 22. martam, aizpildot pieteikuma anketu. Komandas sastāvā drīkst būt 2-3 dalībnieki, vecums nav ierobežots, piedalīties aicināts ikviens interesents. No visām komandām, kas pieteiksies konkursam, 10 tiks aicinātas piedalīties finālā, kas norisināsies no 29. līdz 30. martam Biznesa augstskolas Turība Biznesa inkubatora telpās. Rezultātus klātienē vērtēs žūrija, dalība pasākumā ir bezmaksas.

Vairāk par “Biznesa nakts” noteikumiem iespējams uzzināt iepazīstoties ar konkursa nolikumu. Apstiprinājumu vai noraidījumu piedalīties konkursa finālā komandas elektroniski saņems 2019. gada 25. martā.

Kategorijas