Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Informācija par satiksmes ierobežojumiem pavasara šķīdoņa periodā

Annas pagasta pārvalde informē, ka, sakarā ar pavasara šķīdoņa perioda iestāšanos, lai novērstu ceļu bojājumus, kas radušies vai varētu rasties klimatisko apstākļu dēļ, aptuveni ar 18.03.2019. tiks noteikti satiksmes ierobežojumi uz šādiem pašvaldības autoceļiem Annas pagastā: Anna – Teikas, Anna – Varžupuriņš, Anna – Kantorkrogs, Kalnāji – Kantorkrogs, Tarlapi – Kazradzi, Grēveles – Lejas, Atte – Lejas, Atte – Muzejs, Teikas – Vējiņi, Azandas – Āmaņi. Neskaidrību vai jautājumu gadījumā zvanīt – 26375360.

 

Jaunannas pagasta pārvalde informē, ka, sakarā ar pavasara šķīdoņa perioda iestāšanos, lai novērstu ceļu bojājumus, kas radušies vai varētu rasties klimatisko apstākļu dēļ, aptuveni ar 18.03.2019. tiks noteikti satiksmes ierobežojumi uz šādiem pašvaldības autoceļiem Jaunannas pagastā: Jaunanna – Guldupji, Vecais ceļš, Centra iela, Arāji – Alksnīši, Dziļlejas – Kaijas, Rūķīši – Svari, Rūķīši- Gribažas, Jaunanna- Eizentāle, Jaunanna – Semani, Ievedne – Aizpure, Centrs – Jaunzemi, Gundegas – Augstāsala. Neskaidrību vai jautājumu gadījumā zvanīt – 26375360.

 

Kalncempju pagasta pārvalde informē, ka, sakarā ar pavasara šķīdoņa perioda iestāšanos, lai novērstu ceļu bojājumus, kas radušies vai varētu rasties klimatisko apstākļu dēļ, aptuveni ar 18.03.2019. tiks noteikti satiksmes ierobežojumi uz šādiem pašvaldības autoceļiem Kalncempju pagastā: Parka iela, Ozolu iela, Ermiķi – Letes, Lūkuži – Gotlupi – Nāzupi, Cempji- Malaci, Ate – Augstiekalni – Niedras, Žagatas – Cempji, Lauķi – Jāņkalni, Vāverkalns – Egles. Neskaidrību vai jautājumu gadījumā zvanīt 26375360.

Kategorijas