Aluksniesiem.lv ARHĪVS

"Alūksnes putnu fermai" iecelts valdes priekšsēdētājs

Loreta Jargane

2019. gada 16. marts 09:33

1562

Olu ražotājam "Alūksnes putnu ferma" iecelts valdes priekšsēdētājs - kompānijas līdzšinējais valdes loceklis Hermanis Dovgijs, liecina "Lursoft" informācija.

"Alūksnes putnu ferma" bez valdes priekšsēdētāja strādājusi gandrīz gadu pēc tam, kad valdes priekšsēdētāja amatu 2018.gada martā atstāja uzņēmuma īpašnieks Jurijs Adamovičs.

Par valdes priekšsēdētāju ieceltais Dovgijs "Alūksnes putnu ferma" valdē darbojas kopš 2017.gada. Līdz ar viņa paaugstināšanu amatā "Alūksnes putnu fermai" iecelts arī jauns valdes loceklis - Ivans Maksimovs.

Izmaiņas kompānijas valdes sastāvā komercreģistrā ierakstītas piektdien.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka pagājušajā finanšu gadā, kas ilga no 2017.gada 1.septembra līdz 2018.gada 31.augustam, "Alūksnes putnu ferma" strādāja ar 2,816 miljonu eiro apgrozījumu un 814 668 eiro zaudējumiem.

"Alūksnes putnu ferma" reģistrēta 1996.gadā. Kompānija sākotnēji darbojās ar nosaukumu SIA "Vistako", bet par "Alūksnes putnu fermu" pārtapa 2017.gada sākumā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir trīs miljonu eiro apmērā, un tā vienīgais dalībnieks ir uzņēmums "APF Holdings", kas pilnībā pieder Adamovičam. Informē ziņu aģentūra Leta.

Kategorijas